Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan Di Wechat Secara Sambilan

Ingin Tahu Bagaimana Menjana Pendapatan Sampingan 3 – 4 Angka Sebulan, Secara Sambilan! Menggunakan WeChat?

Walaupun Anda Tidak Pernah Gunakan WeChat Sebelum ini..!

Mari saya tunjukkan caranya….

Adakah anda sedang tercari-cari PELUANG BARU yang LEBIH PRAKTIKAL untuk TAMBAH PENDAPATAN sekitar 3-4 ANGKA SEBULAN!  Secara PARTTIME?

Maklumlah! Dalam situasi ekonomi sekarang ini yang mana KOS SARA HIDUP MENINGKAT dengan mendadak, ianya membuatkan POKET menjadi CEPAT KOSONG walaupun BARU DAPAT GAJI semalam!

Gambar diatas adalah contoh pendapatan individu yang bergaji RM4500 sebulan… Dapat gaji semalam.. hari ini, jumlahnya sudah NEGATIF (-RM19). Ianya adalah anggaran kos hidup rakyat Malaysia yang pernah disiarkan di dalam rancangan Wanita Hari Ini.

Jadi! Apa Yang Perlu Dilakukan?

Dalam situasi ekonomi sekarang, PELABURAN yang TERBAIK adalah pelaburan TERHADAP DIRI SENDIRI. Iaitu dengan cara MENAMBAH ILMU-ILMU BARU  AGAR dengan ilmu itu ia DAPAT menambah dan MEMPERBAIKI kedudukan EKONOMI keluarga serta POKET SENDIRI

Nak harapkan gaji setiap bulan yang ada?… memang sukar untuk menyimpan.

Nak tunggu boss naikkan gaji? Memang tinggal harapan jer lah ketika ekonomi sedang suam-suam kuku ini. Malahan dari kajian yang dilakukan, gaji pekerja di Malaysia hanya naik sekitar RM17 sahaja setahun! Masih lagi tidak cukup!

Jadi, mahu atau tidak! Anda harus ada PLAN B iaitu CIPTA PENDAPATAN TAMBAHAN untuk naikkan pendapatan anda setiap bulan.

Bagaimana Dengan Pendapatan Tambahan RM200 Sebulan?

Bagaimana jika anda boleh menjana pendapatan RM200.. RM300.. RM500…. hingga RM1-2 ribu setiap bulan SECARA SAMBILAN Di WECHAT? Sudah pasti ianya akan dapat membantu perbaiki kehidupan anda sekeluarga!.

Dengan memiliki pendapatan tambahan setiap bulan, anda tidak perlu lagi tertunggu-tunggu BOSS beri DUIT BONUS setahun sekali!

Dengan adanya pendapatan tambahan, maka bolehlah anda membuat sedikit simpanan, belanja ahli keluarga makan-makan di luar sekali-sekala atau mungkin melancong ke tempat yang dah lama anda sekeluarga teringin nak pergi tetapi masih belum dapat pergi disebabkan asyik tak cukup bajet.

Tambahan lagi, jika berlaku apa-apa pada pekerjaan anda sekarang (seperti di buang kerja, di potong gaji dan sebagainya). Anda sudah ada pendapatan sampingan sebagai back-up pendapatan anda, sementara anda mencari kerja yang baru.

Bak kata pepatah orang tua kita dulu “SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN”. Bukan dah terjadi baru nak mencari. Dah terlambat masa tu.

Masa ANDA ada sedikit modal inilah kita BUAT PELABURAN SEDIKIT dalam BELAJAR ILMU BARU yang PRAKTIKAL untuk TAMBAH PENDAPATAN setiap bulan .

Jadikan, tahun 2018 yang akan datang ini sebagai  tahun TRANFORMASI POKET , dari KOSONG kepada BERISI dengan hanya menggunakan WeChat.

Siapa Saya…? Nak Sembang Kencang Tentang WeChat! Ada Pengalaman Ke?

Baiklah, izinkan saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu …

Nama saya Azly Yusoff. Saya seorang usahawan offline dan online.

Saya mula menggunakan WeChat pada bulan Febuary 2015 untuk mempromosikan bisnes offline (servis) secara sambilan.

Hari pertama saya buka akaun WeChat, terus buat iklan petang itu juga  dan besoknya sangkut seorang pelanggan. Semenjak itu saya mula mengkaji tentang WeChat dan bagaimana cara untuk mendapatkan prospek dan pelanggan dengan mudah.

Sudah hampir 3 tahun saya menggunakan WeChat untuk mencari pelanggan dengan ZERO KOS IKLAN. Ya! Saya tidak mengeluarkan satu sen pun untuk mendapatkan pelanggan di Wechat!

Teknik yang sama telah saya ajarkan kepada kawan-kawan saya…. dan Alhamdulillah… setelah mereka lakukan teknik-teknik yang saya ajarkan, mereka juga turut berjaya mendapat pelanggan menerusi WeChat. Ada juga kawan saya yang sebelum ini tidak bekerja dan hanya suri rumah, turut berjaya menjana pendapatan sampingan RM3-4 ratus secara sambilan, hanya dari rumah menggunakan WeChat!

Kini.. saya ingin membongkarkan Teknik yang saya gunakan ini kepada anda pula!

Saya akan tunjukkan kepada anda dari proses mula membuka akaun WeChat sehinggalah kepada mendapat pelanggan yang pertama dan seterusnya.

Begitulah serba-sedikit pengenalan mengenai diri saya serta pengalaman saya dalam menggunakan WeChat di dalam menjana pendapatan!

DAPATKAN EBOOK 4 LUBUK BUAT DUIT DENGAN WECHAT SECARA PERCUMA!

Hanya perlu masukkan nama & email anda dibawah!

Kenapa Anda Perlu Gunakan WeChat Untuk Buat Duit Sampingan?

Ada banyak sebab mengapa buat duit di WeChat adalah cara yang terbaik untuk anda menambahkan pendapatan secara sampingan tanpa perlu anda berhenti kerja.

Disini.. saya nyatakan 10 SEBAB kenapa anda perlu buat duit di WeChat!

95% Pengguna Telefon Pintar Menggunakan Wechat Di Malaysia.

Pada 17 Ogos 2017, Malaysia memiliki pengguna WeChat yang ramai. Dilaporkan sebanyak 95% telefon pintar di Malaysia memiliki WeChat yang dimaklumkan oleh Pengarah WeChat Global. Jadi ramai tu yang menggunakan WeChat. Rugi jika anda tidak menggunakan WeChat sebagai tempat buat duit

Mudah digunakan oleh semua golongan.

WeChat mudah digunakan oleh semua golongan termasuk anda yang berumur. Lebih mesra pengguna

Anda Telah Ada Alat Utama Buat Duit Di WeChat

Anda mempunyai alat utama untuk buat duit di WeChat iaitu telefon pintar atau HP yang ada internet. Setiap bulan ada bayar bilnya. Sudah tiba masanya telefon anda digunakan untuk buat duit

PERCUMA! Zero Kos Pemasaran.

Anda tidak perlu membayar untuk buat promosi atau iklan di WeChat. Semuanya percuma dengan Teknik WeChat. Ini berita baik buat anda yang nak buat duit secara sambilan di WeChat. Tak perlu langsung untuk keluar kos untuk promosi

WeChat Boleh Menyimpan “CopyWriting” @ Ayat Balas PM .

Mudah untuk anda reply @ balas semua pertanyaan yang dibuat oleh pengguna WeChat yang berminat dengan idea buat duit anda. Tak perlu sentiasa menaip satu-satu. Boleh simpan lokasi map yang dikeluarkan oleh WeChat kepada bakal  pelanggan anda.

PERCUMA! Prospek Sehingga 5000 Pengguna WeChat.

Anda Boleh mendapatkan PROSPEK sehingga 5000 pengguna WeChat yang berminat dengan idea buat duit anda. Bestnya WeChat boleh buatkan bakal pelanggan sendiri yang request menjadi “Friend” anda.

99% Kenalan WeChat Akan Nampak Post Dibuat Anda.

WeChat membolehkan 99% post yang dibuat oleh anda akan dilihat oleh semua kenalan WeChat anda. Ini memberikan impak kepada idea bisnes buat duit anda

WeChat Lebih Privasi Berbanding Facebook Atau Instagram

Semua komen yang dibuat oleh rakan atau prospek pada post anda, hanya boleh dilihat oleh anda berdua sahaja. Jadi ia lebih privasi dan selamat dari pengetahuan orang lain.

KUASAI & TAKLUKI Pengguna WeChat Dalam RADIUS 20 KILOMETER.

Anda boleh mendapatkan Propsek atau Pelanggan secara PERCUMA sehingga 20KM radius dari lokasi anda berada. Di mana sahaja anda berada di Malaysia atau luar negara pun boleh. Janji ada pengguna WeChat.

WeChat Ada Fungsi Scan QR CODE atau “Quick Response Codes”.

Memudahkan anda menggunakan QR CODE ini untuk buat duit di WeChat.  Anda akan memudahkan prospek dan bakal pelanggan mencari serta mendapatkan maklumat buat duit dengan QR CODE WeChat anda. Di Malaysia ada 3 bank telah menggunakan QR Code WeChat iaitu Bank Maybank, Public Bank dan City Bank dalam promosi mereka

Jadi… Macam Mana Nak Buat Duit Di WeChat ?

Semestinya akan ada banyak pertanyaan dan persoalan yang akan bermain di fikiran anda tentang cara… Bagaimana mahu membuat duit di WeChat!  Termasuklah juga bagi orang yang dah lama guna WeChat.

Antara soalan yang paling kerap ditanya kepada saya ialah……

Macammana nak daftar WeChat?

Bagaimana nak buat duit di WeChat?

Nak buat idea apa ? Saya tiada idea ?

Idea apa yang paling banyak permintaan di WeChat?

Siapa yang banyak guna WeChat?

Percuma ke? Bila buat duit Di WeChat? Ke Kena Bayar?

Berapa kos buat duit di WeChat?

Apa peralatan yang diperlukan selain HP ?

Macam mana nak buat promosi di WeChat?

Macam mana boleh dapat 1000- 5000 prospek? Percuma pulak tu…

Apakah cara terbaik dapat pelanggan di WeChat ?

Macam mana nak tulis di WeChat? Apa yang nak ditulis?

Berapa saya boleh dapat duit sebulan di WeChat ?

Berapa lama saya kena luangkan masa sehari di WeChat?

Bagaimana nak jawap PM & Closed prospek di WeChat?

Apakah rahsia dan teknik sehingga boleh buat 3-4 angka sebulan di WeChat?

Alamak! Banyak betul persoalan yang bermain di fikiran anda kan?

Tapi jangan risau dan khuatir…. kini anda dah tak perlu nak pening-pening lagi fikirkan segala permasalahan di atas …

Semua jawapan bagi persoalan di atas, telah pun saya sediakan jawapan dan panduannya di dalam ebook dibawah… ini. EBook panduan ini saya yang tulis sendiri untuk membantu dan membimbing anda secara langkah-demi-langkah membuat duit di WeChat!

Memperkenalkan …. Ebook Teknik WeChat – “Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan Di WeChat  Secara Sambilan!”

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Sebelum kita bongkar secara mendalam, mari saya kongsikan bersama anda serba-sedikit info secara am mengenai ebook Teknik WeChat ini …. ·

Ebook Teknik WeChat ini ditulis oleh saya sendiri, bukan saya upah orang lain. Ebook ini khusus untuk mereka yang ingin menambah pendapatan setiap bulan di WeChat dengan menggunakan smartphone sahaja.

Ebook ini adalah hasil daripada pengalaman saya sendiri selama 3 tahun lebih menggunakan WeChat.

Saya bukanlah jenis kutip isi dekat Google atau tengok di you-tube untuk dijadikan ebook. Ini ebook ‘Fresh’ dari pakar Teknik WeChat. Anda takkan jumpa ilmu di dalam ebook ini di mana-mana di internet!

Semua teknik yang ditunjukkan dalam ebook ini meliputi teknik pilih idea, teknik membuka akaun WeChat yang boleh buat duit, teknik pemasaran zero kos, teknik closed prospek di WeChat dan bermacam-macam teknik WeChat untuk anda yang mahu buat duit tambahan secara sambilan

Ebook ini setebal 127 muka surat, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar dan lengkap dengan gambar rajah berwarna untuk memudahkan pemahaman anda.

Apakah Yang Akan Dibongkarkan Dalam Ebook Teknik WeChat Ini?

Di dalam ebook ini, saya menunjukkan teknik lengkap dari A to Z.  Bagaimana anda boleh buat duit 3-4 angka sebulan secara sambilan di WeChat tanpa perlu berhenti kerja?

Kenapa mahu buat part-time? Apakah 7 kunci asas sebelum buat duit di WeChat? Bagaimana nak cari idea boleh buat duit di WeChat? Semua persoalan itu dijawab di dalam ebook ini!

Dari mula cari  idea buat duit, cara daftar, pilih nama WeChat, cara tulis ayat dan buat post, teknik-teknik menjerat prospek tanpa dipaksa, teknik jawap PM dan teknik closed prospek di WeChat.  Semuanya saya tunjukkan dengan lengkap.

Bermacam-macam lagi teknik yang saya bongkarkan di dalam ebook ini supaya ia dapat membantu anda menjana pendapatan sampingan di WeChat.

Terdapat 6 Bab Utama di dalam ebook ini!  Berikut saya kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhannya …

Pendahuluan

Pada bahagian ini, saya cerita sedikit tentang isu gaji tak cukup!  Jangan fokus gaji tak naik, tetapi fokus pada cara penyelesaian untuk naikkan gaji sendiri setiap bulan tanpa perlu berhenti kerja.  Penyelesaian buat part-time dengan tukar fungsi HP anda kepada alat buat duit setiap bulan guna WeChat. Kenapa mesti guna WeChat? Mudah, Zero kos pemasaran dan praktikal untuk semua orang yang ada handphone .

Bab 1: 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat

Dalam bab ini, saya akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2: Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?

Saya kongsikan dalam bab ini.  WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikkan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Saya tunjukkan 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3: Menjana Duit Pertama Dengan WeChat

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda  sudah bersedia untuk buat duit  di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa.

Saya akan bongkar kepada anda :

Bagaimana cara mudah mendaftar WeChat ?

Apakah Rahsia Nama Buat Duit dengan WeChat ?

Apakah Rahsia 30 Huruf Buat Duit dengan WeChat ?

Bagaimana 3 Rahsia Pemikat WeChat Berfungsi ?

Apakah 4 Pelaris Buat Duit dengan WeChat ?

Jangan Biarkan WeChat Anda Kosong

Setiap langkah dan proses ini saya tunjukkan dalam gambar dan rajah berwarna mudah untuk anda faham dan terus buat di HP sahaja. Insyaallah, mudah anda faham.

Bab 4: Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat

Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan  idea buat duit anda di WeChat. Saya bongkar teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang saya gunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Saya tunjukkan juga cara semak teknik yang anda buat sama ada menjadi dan mengena prospek? Itu paling penting sekali kena anda tahu.

Saya juga bongkar, Apakah 10 larangan buat duit di WeChat? Elakkan melakukannya supaya akaun WeChat anda tidak di batalkan dan kehilangan prospek di WeChat dari ‘add’ atau PM anda setiap hari.

Bab 5: 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat

Buat duit secara part-time di WeChat juga ada beberapa sekatan dan tembok penghalang yang tersendiri. Penghalang ini dicipta oleh anda sendiri, bukan WeChat.

Jadi, saya kongsikan 15 penghalang buat duit pada bab ini.

Tujuan saya bongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau. Dalam ebook ini saya bongkarkan terus 15 solusi penghalang ini untuk anda.

Bab 6: 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Pendapatan Dengan WeChat

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang saya kongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Fuhh Bestnya!!  Inilah isi-isi kandungan yang bakal anda perolehi melalui ebook Teknik WeChat.

Memang hebat kan? Amat berbaloi untuk dimiliki oleh anda.

YA, sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam proses menambah pendapatan 3-4 angka setiap bulan secara sampingan menggunakan Teknik WeChat.

Cubalah kalau tak percaya! Oh, adakah anda berkata pada saya yang anda berasa ragu-ragu dengan ebook ini?

Mari saya kongsikan bersama anda testimonial-testimonial daripada mereka yang telah pun mengamalkan ilmu yang terdapat dalam ebook hebat ini … Teknik WeChat!

Apa Terjadi…?

Kepada Mereka Yang Telah Mengamalkan Ilmu Di Dalam Ebook ini?

Salam Tuan Azly,

Terima kasih yang tidak terhingga di atas ilmu yang sangat bernilai ini. Baru tau… Mudahnya nak buat duit dengan WeChat. Panduan yang lengkap, step by step… mudah diikuti.

WeChat ni adalah salah satu cabang marketing untuk wilayah kita, dalam lingkungan 20km radius.

Selepas baca ebook ni, terus saya cuba apply Teknik Jerat 30minit. Terus ramai pulak yang respon. Memang berkesan teknik ni. Tak larat pulak nak layan pm. He he he.

Ebook ini sangat sesuai kepada mereka yang berniaga online secara part time atau full time.

InsyaAllah, ia amat membantu.

Ir. Hj Ezwan

Usahawan – Bandar Sri Putra, Kajang Selangor.

http://www.gelmujarab.com

Assalamualaikum En. Azly Yusoff,

Nak share pasal E-book “Teknik WeChat”. Alhamdulillah banyak membantu meningkatkan pendapatan perniagaan saya. Tak perlu perah otak hanya follow sahaja grafik yang disediakan, teknik-teknik menarik pelanggan sehinggalah teknik closed memudahkan saya mendapat pelanggan baru.

Yang lagi best WeChat ianya percuma, zero kos pemasaran. Sesiapa peniaga offline atau pun terutamanya online… E-book ini mesti anda perlu baca dan praktiskan!

Inshaa Allah berbaloi dan sales anda pasti ada peningkatan.

Terima kasih En.Azly.

Abd Min Abidin

Usahawan – Kota Kinabalu, Sabah.

Salam En. Azly Yusoff,

Alhamdulillah E-book “Teknik WeChat” telah banyak membantu meningkatkan pendapatan perniagaan  dan dengan mudah mendapat  pelanggan  baru di kawasan saya.

Penulisan e-book dengan bahasa yang mudah dan grafik yang tersusun memudahkan pembacanya   dari membuka akaun WeChat baru sehingga terus boleh membuat ayat iklan dengan template yang diberi.

Saya telah mempraktikkan “Teknik Jerat 30 Minit” dengan menggunakan “4 Pelaris di WeChat” yang betul-betul membuatkan bakal pelanggan sendiri yang request menjadi “Friend” dan menggunakan “5 Ayat Teknik Closed” memudahkan saya mendapat pelanggan baru.

Inshaallah Saya yakin dan percaya, siapa yang memiliki e-book ini walaupun dia tidak pernah menggunakan WeChat  dengan mudah dapat memahami  teknik dan penggunaannya untuk  menarik pelanggan baru.

Tahniah! Sangat berbaloi.

Thobib Imran

Juruterapi – Puncak Alam, Selangor.

http://www.thobibimran.com

Salam Tuan Azly,

Alhamdulillah ebook Teknik WeChat nampaknya banyak membantu. Saya ikut semua prosedur tuan. Free promotion. Saya dah dapat banyak customers.

Tq tuan.

Mohamad Fakhori

Usahawan

Sungai Petani, Kedah.

Pasti Anda Tertanya-Tanya Berapakah Pelaburan Untuk Memiliki Ebook TEKNIK WECHAT Ini?

Biar saya berterus-terang sahaja dengan anda. Nilai sebenar segala maklumat yang bakal saya bongkarkan dalam ebook Teknik WeChat ini bukan sebarangan teknik.

Ianya adalah hasil daripada pengalaman, real-life PROVEN saya sendiri dan apa yang saya sendiri lakukan dalam proses buat duit dengan WeChat selama 3 tahun.

Selain itu anda juga akan dapat teknik mengumpul prospek dan pelanggan tanpa mereka rasa dipaksa. Bagaimana cara guna 5 Ayat Closed Prospek WeChat untuk bagi anda duit setiap bulan.

Turut dikongsikan di dalam ebook ini.. 30 contoh idea buat duit sediada di WeChat. Kini anda tidak perlu nak lalui pengalaman susah payah buat proses Try & Error di WeChat. Anda hanya perlu ikut dan buat sahaja Teknik Wechat yang dibongkarkan dalam ebook ini dan nikmati hasilnya!

Jangan Bazirkan Masa Anda Lagi…

Harga untuk ebook ini hanya RM150 sahaja. Ianya masih lagi murah berbanding nilai dan pulangan yang bakal anda perolehi. Tapi sempena pelancaran ebook ini. Saya nak bagi anda special sikit …..

Bukan RM150….

Bukan RM100….

Bukan RM80….

TETAPI…

Hanya RM50 Sahaja!!

Khas untuk yang terawal, saya berikan harga mampu milik…. iaitu pelaburan serendah RM50 SAHAJA!

Betul ke? Ya, Jangan terkejut! Memang serendah RM50 sahaja untuk tempoh masa TERHAD. ·

Ianya lebih murah berbanding dengan potensi pendapatan sampingan yang bakal anda perolehi daripada Teknik WeChat ini setiap bulan TANPA perlu anda berhenti kerja.

Ianya lebih berbaloi berbanding pengalaman 3 tahun yang saya share dalam ebook ini khas untuk anda.

Ianya akan menjimatkan masa anda, berbanding anda melakukan sendiri proses Trial-And-Error yang mungkin akan memakan masa bertahun lamanya.

Semua rahsia dan teknik cara buat duit di WeChat telah saya bongkarkan dalam ebook ini. Jika anda sudah bersedia untuk bermula, klik butang “Dapatkan Sekarang!” di bawah untuk lakukan tempahan …

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Oooops… Nanti Dulu, Jangan Buat Tempahan Lagi. Ada Satu Tawaran Bonus PERCUMA Untuk Anda!

Khas untuk anda yang buat tempahan hari ini sahaja.

Jika anda lakukan tempahan dalam tempoh 24 jam ini, saya akan berikan anda 1 ebook Bonus Premium secara PERCUMA sahaja! (Bernilai RM50)

Ianya akan menjadi nilai-tambah kepada ilmu yang bakal anda perolehi melalui ebook utama Teknik WeChat berharga RM50 tadi. Berikut adalah ilmu bonus yang akan diberikan secara PERCUMA kepada anda…

EBOOK BONUS: 50 Idea Buat Duait Dengan WeChat  (Bernilai RM50)

 

Ebook Bonus ini akan memberikan anda pilihan 50 IDEA buat DUIT di WeChat dengan pantas. IDEA yang diberikan adalah praktikal dan mendapat permintaan di WeChat.

Setiap 50 Idea dilengkapi cadangan nama WeChat dan perkataan yang boleh membuatkan anda menjana pendapatan 3-4 angka sebulan secara sambilan.

Kemudian anda akan diterangkan bagaimana idea tersebut dijalankan di WeChat dan dilaksanakan. Idea yang dikongsi dalam ebook ini dilengkapi sekali dengan Contoh SignBoard WeChat yang akan membolehkan anda  mendapatkan prospek setiap hari secara Percuma tanpa dipaksa. Rela hati mereka PM dan Add anda dan seterusnya menjadi pelanggan anda.

Ebook Bonus ini mempunyai 62 muka surat!.  Memang satu tawaran yang amat rugi jika anda lepaskan ebook ini.

Tapi ada BERITA BURUK!!…

Bonus yang saya tawarkan ini bukanlah untuk selama-lamanya, saya berhak untuk menarik bonus ini pada bila-bila masa sahaja. Jadi, pastikan anda lakukan tempahan hari ini juga sebelum saya tutup tawaran pemberian bonus ini.

Dapatkan kedua-dua ebook ini sekarang!

 

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Siapa Yang Mesti Dapatkan Ebook Teknik WeChat Ini?

EBOOK TEKNIK WECHAT ini SESUAI untuk anda yang bagaimana?

Anda yang NAK BUAT PARTIME untuk tambah income setiap bulan.

Anda yang dah lama TAK NAIK GAJI dari duk BISING bos tak naik gaji. Lebih baik naikkan gaji sendiri setiap bulan.

Anda yang NAK BONUS setiap bulan. Tunggu bos bagi bonus setahun pun belum tentu bagi lagi.

Anda yang setiap bulan GAJI dah NEGATIF walaupun baru gaji semalam.

Anda yang NAK CARI + KUMPULKAN DUIT untuk berkahwin.

Anda yang NAK UBAH TELEFON PINTAR (HP)  anda jadi kawan buat duit setiap bulan.

Anda yang SUKA BUAT OT (Overtime) sehari 1-2 jam di tempat kerja. Tapi sekarang dah tak ada OT, bos tak bagi.

Anda yang baru diberhentikan kerja oleh bos anda. Sedang cari kerja?

Anda yang nak cipta kerja untuk diri sendiri.

Anda yang jadi agen @ stokis sesuatu produk.

Anda yang buat bisnes online atau offline.

Anda yang suka bekerja dari rumah.

TETAPI EBOOK TEKNIK WECHAT ini TIDAK SESUAI untuk :

Anda yang tak suka baca buku dan ebook untuk tambah ilmu baru.

Anda yang nak duduk goyang kaki dapat duit setiap bulan.

Anda yang MALAS BERUSAHA SENDIRI  tetapi NAK DUIT mudah.

Anda yang KEDEKUT untuk buat perlaburan tambah ilmu untuk buat duit setiap bulan.

Anda yang sangat selesa dengan gaji dan income sekarang.

Anda yang TIADA MASA untuk buat part-time tetapi merungut duit tak cukup.

Anda yang masih pakai HP yang TIADA LINE INTERNET.

Anda yang TAK SUKA tambah pendapatan 3-4 angka sebulan di WeChat secara part-time.

Anda yang TIDAK MAHU mendapatkan PELANGGAN PERCUMA tanpa KOS PEMASARAN.

 

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Anda Masih Lagi Ragu-Ragu Dan Tak Yakin Ke Nak Buat Tempahan?

Mari saya berikan lagi satu tawaran berat sebelah kepada anda.

Niat saya membantu. Saya faham situasi anda. Anda risau pelaburan anda sia-sia?

Anda rasa RM50 ini macam tak berbaloi?

Jangan risau. Buang segala keraguan tu. Kerana kami ada jaminan pulangan wang 100% jika anda rasa pelaburan anda dapatkan ilmu ini tidak berbaloi dengan harganya.

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Teknik WeChat” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda dalam memulakan Buat Duit di WeChat, saya akan pulangkan wang RM50 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan… Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat lakukan tempahan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma di tarik balik pada bila-bila masa!

Klik butang tempah di bawah untuk lakukan tempahan pakej ebook Teknik WeChat pada harga promosi RM50 sahaja SEKARANG …

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

P/s: Jangan tunggu lama sangat untuk bertindak. Nak cepat berjaya, kena cepat dan pantas bertindak. Setiap orang yang berjaya pasti ada satu titik permulaan dia buat keputusan. Anggap sahaja pelaburan ilmu sebanyak RM50 ini sebagai titik permulaan untuk anda berjaya.

P/p/s : Usah risau, saya menawarkan jaminan pulangan wang. Jika anda tidak berpuashati dengan isi kandungan ebook ini. Saya akan pulangkan semula wang anda.

P/p/p/s : Dengan RM50, anda bukan dapat 1 ebook, tetapi 2 ebook panduan yang akan membantu anda mula buat duit 3-4 angka di WeChat secara sambilan dengan berkesan dan teratur!

KLIK DISINI UNTUK DAPATKAN SEKARANG!

Advertisements

123 Tips Jimat & Simpan Rm1000 sebulan dengan Mudah!

https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=8765_63_1_286

Duit Asyik Tak Cukup…. Atau Hanya Sekadar “Cukup-Cukup” Je Bila Sampai Hujung Bulan? Simpanan Pula Langsung Takde!

Adakah Anda Mahu Tahu, Bagaimana Cara Berjimat & Simpan Duit Hingga RM1,000 Sebulan? Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Untuk Melakukannya…

Kepada para sahabat yang sedang pening mengatur kewangan

Assalammualaikum & salam sejahtera!

Terlebih dahulu, izinkan saya memperkenalkan diri…

Saya Zahid… saya kini menetap di Gombak dan bekerja di sebuah agensi kerajaan yang terletak di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur. Kehidupan di bandar sememangnya sangat mencabar. Lebih-lebih lagi bila cerita pasal bab kewangan.

Dengan kos sara hidup yang tinggi.. ditambah pula dengan kos tol, parking serta harga minyak yang selalu meningkat saban minggu. Ianya memerlukan saya betul-betul mengatur kewangan dengan sebaik mungkin.

Saya hanyalah pekerja biasa yang bergaji sekitar RM3,000 sahaja. Walaupun ianya nampak besar bagi sesetengah orang, tetapi, untuk kehidupan di bandar, pendapatan sebegitu adalah termasuk di dalam kategori miskin bandar.

Isteri saya pula tidak bekerja, bagi saya, perihal beban kewangan, biarlah saya sebagai suami yang tanggung sepenuhnya, manakala isteri pula memberikan tumpuan sepenuhnya menjaga dan mendidik 2 orang cahaya mata kami. Apatah lagi akhlak sebahagian remaja di bandar sangat merisaukan jika terdedah tanpa pengawasan ibu bapa.

Setiap Bulan, Duit Asyik Tak Cukup!

Walaupun saya telah sedaya upaya mengatur kewangan dengan sebaik mungkin, namun, boleh dikatakan, hampir setiap bulan… ada saja perkara-perkara yang diluar jangka berlaku!

Kereta rosak, kena saman trafik, anak sakit, peti ais rosak, hal-hal kecemasan dan terpaksa pulang ke kampung, bos hantar kerja outstation (walaupun boleh claim, tapi terpaksa guna duit sendiri dahulu).

Perkara-perkara sebegini menyebabkan peruntukkan perbelanjaan bulanan saya terganggu sehingga menyebabkan, saya terpaksa korek semula simpanan yang ada pada setiap bulan. Duit yang diperuntukkan untuk di simpan.. hanya dapat simpan sekejap sahaja, lepas tu, terpaksa keluarkan semula! Kalau tidak, dapur tak berasap dan anak tiada pampers dan susu!

Pernah Juga Cuba Buat Kerja & Bisnes Sambilan…..

Pernah juga saya mencuba-cuba untuk buat bisnes online secara sambilan, cuba-cuba jual barang kat mudah.my… buat dropship sikit, affiliate sikit dan beberapa lagi… ada lah juga dapat hasil sikit… tapi tak banyak. Mungkin disebabkan komitmen yang diberikan tidak begitu banyak dan mantap!.

Maklumlah, saya sering balik lewat, kadangkala, perlu outstation pula pada hari minggu atas urusan kerja.

Jadi, masa yang ada untuk buat kerja-kerja lain agak terhad.

Terfikir Nak Pinjam Ah Long….!

Pernah satu hari… wang di dalam dompet hanya tinggal RM30 sahaja dan gaji akan masuk 3 hari lagi. Saya betul-betul berharap, untuk tempoh 3 hari tersebut, tiada perkara-perkara yang di luar jangka akan berlaku.

Bila difikir-fikirkan, hampir begitulah kehidupan saya setiap bulan… asal tiba sahaja hujung bulan, duit dalam dompet sekadar cukup-cukup sahaja! Jika ada berlaku hal-hal kecemasan yang melibatkan wang! Nak tak nak, saya terpaksa keluarkan semula duit dari tabung haji ataupun pinjam duit dari kawan-kawan.

Pernah juga terlintas di fikiran saya untuk pinjam duit dari Ah Long…. tapi Alhamdulillah, saya belum sampai ke tahap sebegitu lagi.

Rasa Bengang & Nak Marah…!

Bila lihat harga minyak naik! Harga tol naik! Harga gula naik! Harga minyak masak pun naik!

Saya rasa macam nak marah sangat…! Tapi tidak tahu nak marah kepada siapa!

Nak marah bangla yang jaga pam kat stesyen minyak? Bukan dia yang tentukan harga minyak!

Nak marah awek yang jaga tol? Dia cuma kerja je.. tol tu bukan dia yang punya!

Nak marah cashier kat kedai runcit sebab gula & minyak naik harga? Mereka pun hanya bekerja kat situ je, bukannya mereka yang kawal harga minyak dan gula!

Jadi… nak marah siapa?…..

Lama Saya Termenung…

Bila difikir-fikirkan semula… memang saya tak boleh nak marah siapa-siapa!

Satu-satunya orang yang boleh saya marahkan.. ialah diri saya sendiri!

Semuanya salah saya sendiri…. saya yang tak kerja & cari pendapatan sungguh-sungguh! saya yang tak simpan duit! Saya yang tak kawal perbelanjaan saya betul-betul!

Sememangnya.. apa sahaja yang berlaku di sekeliling kita, seperti… harga minyak naik! harga tol naik! harga barang naik!….

Semuanya adalah di luar kawalan kita! Kita tidak boleh nak kawal perkara tersebut!

Satu-satunya benda yang boleh kita kawal… adalah diri kita sendiri!

Bagaimana kita mengurus dan mengeluarkan setiap helai duit di dalam dompet kita.. itulah perkara yang boleh kita kawal!

Mula Ubah Cara Hidup!

Disebabkan itu… maka, saya mengambil keputusan untuk mula mengubah cara hidup saya dengan lebih berjimat cermat.

Saya mula membaca pelbagai artikel, buku serta majalah berkaitan pengurusan kewangan. Malah, saya juga banyak berbual dan menerima banyak tips-tips yang praktikal dari kawan-kawan serta jiran-jiran tentang hidup berjimat cermat.

Banyak tips-tips yang saya perolehi itu, saya amalkan!

Alhamdulillah.. ianya menjadi dan memberikan hasil yang positif!

Setelah beberapa bulan saya amalkan tips-tips berjimat cermat yang saya perolehi dari pelbagai sumber tersebut! Saya mula dapat mengekalkan wang yang di simpan! (tidak lagi perlu korek semula)

Malah, apabila tiba hujung bulan, iaitu sebelum hari gaji! Saya masih lagi ada mempunyai wang di dalam dompet!

Hidup Lebih Tenang!

Saya kini rasa lebih tenang! Tidak lagi rasa tension dan nak marah-marah bila lihat harga minyak naik setiap minggu!

Bila nak balik kampung juga, saya sudah tidak rasa begitu tertekan seperti sebelum ini yang mana, apabila setiap kali mahu pulang ke kampung, mata asyik terbayang-bayang duit melayang sebab nak bayar kos minyak dan tol!

Duit simpanan di dalam bank juga semakin bertambah, walaupun pertambahan itu sedikit, namun ianya konsisten dan tidak lagi seperti sebelum ini yang asyik “masuk-keluar-masuk-keluar” sahaja.

Saya Terfikir…

Apabila saya mula nampak perubahan yang positif di dalam hidup saya!

Saya terfikir… alangkah baiknya jika saya dapat kongsikan ilmu tentang berjmat-cermat ini dengan orang lain! Saya pasti, ramai yang mengalami masalah yang sama seperti mana yang pernah saya alami!

Akhirnya… timbul di fikiran saya untuk menulis dan mencatatkan semua ilmu, tips serta pengalaman saya tentang hidup berjimat-cermat ini menjadi sebuah ebook! Saya percaya, tips-tips yang saya tuliskan di dalam ebook ini, serba sedikit akan dapat membantu dan mengubah kedudukan kewangan orang lain yang membacanya.

Maka.. dengan itu… terhasillah sebuah ebook…

123 Tips Mudah Berjimat Cermat Yang Mampu Membantu Anda Dalam Mengawal Kewangan Anda Dengan Lebih Berkesan

Suami Unggul

Suami Anda Dah Lain? Dah Tak Macam Dulu-Dulu? Selalu Makan Hati Dengan Karenah Suami Anda Yang “Macam-Macam”?

Mari Saya Tunjukkan Anda Cara Mem”projek”kan Suami Anda! Agar Dia Berubah! Dari Tunggul Menjadi Unggul!

Dari meja :
DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj,

Sebagai seorang motivator yang telah berada di dalam masyarakat lebih 16 tahun lamanya, hampir setiap hari saya dihujani dengan soalan dan keluhan dari golongan isteri yang kurang berpuas hati dengan sikap serta tabiat suami mereka.

Masalah-masalah seperti suami malas, suami tidak sedar diuntung, suami miang, suami berjawatan lebih rendah, suami melebihkan kawan-kawan berbanding keluarga sendiri, suami lemah di rajang, suami bermain kayu tiga, suami panas baran, suami tidak solat, suami suka menipu, suami tak cukup bagi nafkah dan bermacam-macam lagi masalah telah diajukan kepada saya.

Hinggakan, jika saya membaca sesuatu pertanyaan itu di bahagian atas sahaja, saya sudah boleh mengagak apakah di penghujungnya.

Cerita kebanyakan mereka adalah hampir sama, cuma apa yang berbeza hanyalah pada watak dan suasana tempat ia berlaku.

Mengapa Suami Berubah?

Dulu-dulu masa zaman bercinta, rasa memang seronok sangat, si abang adalah orang yang sangat penyayang, romantik dan sangat mengambil berat. Tapi.. lepas beberapa bulan atau tahun berkahwin, nampaknya, si suami macam lain sangat.

Sebenarnya ada banyak faktor yang boleh menyebabkan si suami itu berubah….

1. Orang Sekeliling

Satu perkara yang perlu kita fahami, manusia mudah berubah apabila orang di sekelilingnya berubah. Orang sekeliling ini adalah terdiri dari kawan-kawan, jiran tetangga dan termasuk juga diri pasangan. Seringkali terjadi, si suami berubah adalah disebabkan oleh diri pasangannya yang sebenarnya juga sudah berubah. Disebabkan itu, si isteri perlu check dan semak semula, apakah yang bermain di fikiran suami dan apakah pandangan si suami terhadap dirinya dari semasa ke semasa? Kebanyakan isteri tidak sedar tentang perkara ini.

2. Kerjaya

Perubahan pada kerjaya juga boleh menyebabkan perubahan yang besar pada sikap seseorang. Perubahan kerjaya ini bukanlah bermaksud bertukar kerja semata-mata, tetapi, perubahan pangkat serta tugas juga boleh menyebabkan si suami berubah. Jika dulu waktu kerjanya pendek, kini waktunya mungkin lebih panjang, lebih banyak tanggungjawab yang perlu digalas menjadikan lebih banyak tekanan serta bebanan yang perlu ditanggung. Secara tidak sedar, kadang-kala, masalah yang berlaku di tempat kerja, terbawa-bawa oleh suami hingga ke rumah.

3. Ekonomi & Sosial

Faktor ekonomi sememangnya mampu memberikan kesan yang besar kepada sesiapa sahaja. Masakan tidak, pihak JAKIM sendiri pernah melaporkan, kadar penceraian rumahtangga di Malaysia, telah meningkat sewaktu krisis ekonomi melanda negara.

4. Fitrah

Kadang-kala, si suami itu sebenarnya memang tidak pernah berubah pun. Sewaktu bercinta, dia nampak romantik dan penyanyang sangat.. tapi lepas berkahwin, lain pula jadinya. Sebenarnya, sikap suami sewaktu sedang bercinta dulu, adalah bukan sikap yang sebenar. Hanya selepas berkahwin, barulah si lelaki, memaparkan sikapnya yang sebenar. Sememangnya begitulah fitrah sikap beliau.

Masihkah Ada Harapan?

Berita Baiknya! Manusia itu memang boleh berubah!

Jika si suami boleh berubah kepada yang ‘tidak baik!’ (tunggul) . Maka, itu bermakna, si suami juga boleh berubah kepada yang ‘baik’ (unggul).

Apa yang penting, sebagai isteri! Anda perlulah bijak memberi rangsangan dan sekaligus menjadi agen pemangkin kepada perubahan tersebut.

Mengapa Isteri Yang Perlu Buat Itu Ini… Begitu Begini?

Ada juga sesetengah golongan isteri yang mempersoalkan…. “Yang bermasalah suami saya! Kenapa pula saya yang kena usaha dan buat macam-macam?”

Ini adalah satu hakikat yang pihak isteri perlu terima. Apabila si suami mula bermasalah, sememangnya pihak isterilah yang perlu berbuat sesuatu. Jika pihak isteri juga hanya berdiam diri dan mengharapkan si suami berubah dengan sendirinya…. Ia mungkin tidak akan berlaku dan berkemungkinan, ia akan menjadi lebih teruk dan lebih buruk lagi.

Masakan si suami boleh berubah jika baca buku pun dia malas, apatah lagi mahu pergi kursus, menonton rancangan kekeluargaan atau mendengar radio ceramah pun dia tidak mahu. Maklumlah, ego lelaki kan tinggi? Tidak mahunya dia nak buat perkara-perkara begitu..

Jadi, mahu atau tidak, memang andalah, pihak isteri.. yang perlu mengatur strategi dan berbuat sesuatu.

Ianya mungkin mengambil masa untuk kesedaran bertapak di hati suami, tapi secara perlahan-lahan, akan datang kemahuan untuk berubah dalam dirinya, yang mana, seterusnya akan menjadi tabiat dan berakhir sebagai seorang suami yang unggul.

Bagaimana Untuk Melakukannya?

Jika anda sudah bersedia untuk mengambil cabaran dan tanggungjawab di dalam menjadi agen perubahan bagi suami anda yang tercinta!

Saya sudah sediakan sebuah panduan bagaimana untuk melakukannya.

Ianya adalah sebuah panduan di dalam bentuk ebook (buku elektronik), yang bertajuk….. SUAMI UNGGUL!

Di dalam panduan ini, saya telah senaraikan cara untuk menangani 42 karenah suami. Antara karenah suami yang terdapat di dalam ebook ini adalah seperti berikut..

Suami Tidak Bekerja
Suami Pengurus Rumahtangga
Suami Lemah Mental
Suami Tak Rasional
Suami Paksa Tinggal Dengan Mertua
Suami Lemah Tenaga Batin
Suami Berjawatan Besar
Suami Berniaga
Suami Miang Keladi
Suami Bodo-Bodo
Suami Jawatan Rendah
Suami Hensem
Suami Kememer
Suami ‘Bisu’
Suami Kaki Melaram
Suami Simpan Perempuan
Suami Kaki Kelentong
Suami Kaki Disco/Kelab Malam
Suami Toleh
Suami Kaki Betina
Suami Terlalu Taat Ibu Bapa
Suami Workaholic
Suami Tidak Penyayang
Suami Homoseksual
Suami Panas Baran
Suami Ramai Peminat
Suami Terlalu Tua
Suami Fanatik Pada Ajaran Tertentu
Suami Jiwang Karat
Suami Pucuk Muda
Suami Aktif Bermasyarakat
Suami Kejam
Suami Terlalu ‘Kuat’
Suami Abai Mertua
Suami Lemah Pengamalan Agama
Suami Ada Anak Tiri
Suami Beristeri Lebih
Suami Kuasa Veto
Suami Berpenyakit Sukar Sembuh
Suami Aktivis Politik
Suami Putar Alam
Suami Satu Sen Tak Guna
Semua jalan penyelesaian bagi setiap masalah di atas telah tersedia di dalam ebook ini. Apa yang perlu anda lakukan, hanya baca ebook ini dengan sabar serta ikuti saranan-saranan yang diberikan di dalamnya.

Usah Menambah Statistik Penceraian!

Tahukah anda, sebanyak 92,678 pasangan di seluruh negara mendaftarkan penceraian masing-masing dalam tempoh 2012 hingga 2014 dengan ada antara mereka hanya berkahwin kurang daripada lima tahun?

Mengapa terjadi begitu?

Sebabnya, apabila terlihat sebarang kekurangan atau kebejatan suami, si isteri merasakan itu bukan tanggungjawabnya hendak merubah. Itu masalah suami, dialah yang kena berubah sendiri, atau ini masalah motivator, merekalah yang perlu mengubah lelaki tunggul menjadi unggul, atau ini masalah pemimpin negara, mereka yang kena menyelesaikannya.

Memang betul itu masalah mereka semua, tetapi yang pertama untuk bertindak adalah anda, isterinya. Motivator tidak boleh masuk ke dalam rumah anda untuk melihat betapa bejatnya sang suami, pemimpin negara juga tiada berupaya berbuat demikian. Jadi, ambillah inisiatif untuk membantu dan menjadi agen perubahan kepada suami, ianya lebih baik dari anda mempertikai dan menyalahkan orang lain.

Dapatkan Ilmu Serta Jalan Menjadikan Suami Anda Seorang Suami Yang Unggul & Hebat!


Dengan hanya RM29, ebook ini akan menjadi milik anda dan insyaALLAH, ianya akan dapat membantu anda mencari ikhtiar dan membuka jalan, bagaimana anda boleh mengubah suami anda, menjadi suami unggul yang anda idam-idamkan.

Usah lagi biarkan hati anda diremuk-remuk melihat karenah suami yang “macam-macam”. Hentikannya sekarang dan dapatkan ebook ini segara dengan cara klik butang di bawah!

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Apa Yang Terkandung Di Dalam Ebook Ini?
Baiklah, disini saya senaraikan apakah antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini!

Ebook ini adalah setebal 83 mukasurat dan mengandungi 8 bab di dalamnya.

BAB 1 : SUAMIKU, SUAMIKU JUA

Di dalam bab ini anda akan didedahkan dengan perkara paling asas di dalam menjaga hati suami dan sekaligus membentuk rumahtangga yang harmoni. Ianya bermula dengan pemilihan kata ganti diri bagi memanggil si suami. Secara tidak sedar, ia sebenarnya memberikan impak yang besar kepada si suami agar diri mereka rasa sentiasa dihormati oleh si isteri. Ketahui bagaimana panggilan kata ganti diri ini mampu mengubah dan meruntun jiwa si suami.

BAB 2 : APA ADA DALAM KEPALA SUAMI?

Suami seringkali berubah apabila si isteri juga berubah. Namun, seringkali perubahan ini tidak disedari oleh diri si isteri sendiri. Jadi, di dalam bab ini, kita akan cuba melihat, apakah sebenarnya persepsi suami terhadap isterinya?

Ada 11 jenis persepsi suami terhadap isteri yang dibongkarkan di dalam bab ini!
BAB 3 : APA YANG PATUT ISTERI LAKUKAN?

Ini adalah bab utama bagi ebook ini dan merupakan bab yang paling panjang. Di dalam bab ini, disenaraikan 72 situasi karenah suami, serta, bagaimanakah cara untuk mengatasinya. Pastikan anda baca bab ini dengan perlahan dan hadam ia betul-betul sebelum bertindak.

Lakukan apa yang disarankan, insyaALLAH, ianya akan dapat membantu menyelamatkan keharmonian rumahtangga anda!
BAB 4 : SUAMI TAKUT BINI

Dalam bab ini, didedahkan sebab mengapa si suami mula mengabaikan tanggungjawabnya serta bagaimana anda boleh cepat-cepat mengingatkan si suami dan sekaligus menjadikan suami takut pada anda.
Takut disini bukanlah bererti si suami menjadi penakut seperti tikus yang takutkan harimau. Tetapi, takut di sini adalah bermaksud menimbulkan rasa hormat dan sayang si suami terhadap isteri yang telah banyak membantu dan berkorban untuknya.
BAB 5 : _____________ UNTUK MENGUASAI SUAMI

Ini teknik ajaib! Lakukan teknik ini untuk menguasai seluruh diri suami. Lelaki ini bagai kucing peliharaan juga, kalau pandai membelai dan berkomunikasi dengannya, ia akan menjadi sangat jinak dan mengikut kata, sebaliknya jika gagal bertindak demikian, dia akan mencabar juga.
BAB 6 : ISTERI __________ UNTUK SUAMI ____________

Masa untuk menyemak semula diri.
BAB 7 : FORMULA PENYELESAIAN TOTAL

Formula utama yang saya sendiri gunakan untuk merealisasikan impian saya dan dalam masa yang sama memacu orang lain untuk turut sama berjaya!
BAB 8 : DOA MENGUASAI SUAMI

Doa khusus yang perlu diamalkan oleh si isteri untuk si suami.
Dapatkannya Sekarang!
Klik segera gambar butang di bawah untuk mendapatkan ebook ini! Dengan hanya RM29, ianya mungkin akan mengubah hidup anda untuk selama-lamanya.

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

P/s :- Benar!, Jodoh pertemuan dan perpisahan itu adalah ketentuan ALLAH, tapi kita sebagai manusia perlu berusaha bersungguh-sungguh dalam setiap apa yang kita lakukan. Tidak terkecuali di dalam soal mencari dan mengekalkan kebahagiaan rumahtangga. InsyaALLAH, ebook ini akan bakal membuka minda dan persepsi anda tentang peranan si isteri di dalam membentuk peribadi suami yang unggul dan hebat.

Yang benar,

DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj
Penulis & Pakar Motivasi
http://www.pikatlelaki.com
http://www.suamiunggul.com

Panduan Terhebat 2015 untuk Pengguna Windows!

Detective Mode Ebook

Saya Akan Kongsikan Bagaimana
Hendak Melajukan Komputer Dengan
Efektif & Berkesan

Sahabat-sahabat yang saya hormati. Berapa ramai pemilik komputer sering tertekan/bosan dengan Komputer yang SLOW akibat pelbagai MASALAH YANG BERPUNCA DARI KOMPUTER itu sendiri. Berapa ramai pemilik komputer TERPAKSA FORMAT KOMPUTER semata-mata untuk mengembalikan prestasi asal komputer.
Mereka berusaha mencari kedai komputer untuk FORMAT KOMPUTER. YA…masalah selesai, tapi ia akan kembali lagi. Ada pula yang membeli KOMPUTER BARU untuk mengakhiri “PENDERITAAN” dengan KOMPUTER LAMA. Mereka hendak masalah KOMPUTER SLOW diselesaikan dengan cepat tapi tidak berhasil dan akhirnya MEMBAZIR WANG & MEMBAZIR MASA!

KLIK DISINI !!!

Rahsia 3rd Grade Degree Dapat PTPTN..PERCUMA

FREE PTPTN

Tahukah Anda!.. 3rd Grade Degree Pun Boleh Dapat PTPTN…PERCUMA!

Fakta #1: 246,000 peminjam masih lagi gagal untuk melunaskan pinjaman PTPTN !!

Fakta #2: 130, 000 peminjam telah disenarai hitam oleh PTPTN!!

Adakah Anda Tergolong Didalam Kumpulan Diatas?

“Saya Ingin Berkongsi Rahsia Bagaimana Untuk Menjadikan Pinjaman PTPTN ANDA …PERCUMA! walaupun ANDA hanya mendapat 3rd grade degree”

KLIK DISINI !!!

Rahsia Mudah Hamil – Tips Kesuburan Untuk Wanita

 

senang hamil

 

mudahhamil xtrabig

Adakah saat indah ini yang ditunggu-tunggu?

“Kenalpasti Segala Punca Sukar Hamil dan atasi Masalah Kesuburan dengan Strategi Mudah Untuk Dapat Zuriat”
Menjawab Persoalan Sukar Hamil Dan Masalah Kesuburan, Membuka Harapan Bagi Mereka Yang Masih Ternanti-nanti Kurniaan Cahayamata

“Kadar kesuburan di Malaysia menurun berbanding 1990-an. Masalah ketidaksuburan itu menjejaskan antara 10 hingga 15 peratus pasangan di Malaysia”

(Menteri Kesihatan, Datuk Liow Tiong Lai)

“Kadar kesuburan di Malaysia adalah 2.6 bayi untuk sepasang suami isteri pada
2007 iaitu penurunan daripada kira-kira 3.6 bayi untuk satu pasangan pada 1990”

(Laporan Tabung Pendidikan Kanak-kanak Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (Unicef))

“20% pasangan yang mendapatkan rawatan kesuburan tidak merancang hubungan kelamin pada masa-masa yang tepat disebabkan kurangnya pengetahuan tentang kesuburan”

(American Infertility Association( AIA))

“Dianggarkan bahawa 4.5 juta pasangan di US mengalami masalah ketidaksuburan setiap tahun. Kurang dari 2 juta daripada pasangan-pasangan ini yang mendapatkan bantuan khidmat nasihat dan rawatan kesuburan dari mana-mana pusat rawatan kesihatan. Ia adalah kurang dari separuh.

Dari jumlah tersebut, 90% daripada mereka dapat dikenalpasti masalah-masalah yang dialami melalui diagnosis yang dijalankan oleh pakar-pakar dalam bidang fertiliti.”

(National Center for Health Statistics(NCHS), US)

Dari

Hariri Mustapha @ Abu Jarir B.Sc. (Hons) Genetics

&

Iffah Mohamad Diali @ Ummu Aisyah B.Sc. (Hons) Food Science

RE: Harapan Buat Pasangan-pasangan Yang Belum Dikurniakan Zuriat

Assalamu’alaikum / Salam Sejahtera,

Ketidaksuburan adalah suatu masalah yang biasa didapati dalam mana-mana komuniti masyarakat. Menurut statistik yang dikeluarkan oleh HFEA(Human Fertilisation and Embryology Authority) pada tahun 2007, 1 daripada 7 pasangan di UK menghadapi masalah untuk dapat zuriat. Manakala berdasarkan satu statistik dari sumber yang lain, 15% daripada pasangan di US yang mencuba untuk dapat zuriat tetapi gagal untuk hamil. Menurut Menteri Kesihatan, Datuk Liow Tiong Lai, 10-15 % pasangan suami isteri di Malaysia menghadapi masalah kesukaran untuk mendapat zuriat.

Adakah anda termasuk dalam golongan di atas?

Kami adalah pasangan suami isteri yang juga pernah melalui apa yang anda lalui sekarang. Keadaan tersebut telah menggerakkan kami untuk membuat kajian dan rujukan berkenaan dengan ilmu-ilmu tentang kesuburan. Dengan berlatarbelakangkan pendidikan dalam bidang sains, ia tidak menjadi masalah bagi kami untuk mendapatkan sumber-sumber kajian yang jarang diterokai oleh kebanyakan orang.

Setakat pengetahuan kami, tidak pernah ada satu rujukan khusus berkenaan dengan kesuburan dalam Bahasa Malaysia yang pernah dihasilkan. Kalau adapun hanyalah tips-tips ringkas 1 mukasurat yang didapati dalam majalah-majalah kewanitaan dan kehamilan. Ia menyebabkan kami terpaksa beralih dengan mendapatkan sumber-sumber dari luar negara.

Persoalannya, mana perginya pakar-pakar sakit puan dan pakar-pakar kesuburan di Malaysia? Sebenarnya kita memang mempunyai pakar-pakar yang berkemahiran setanding dengan pakar-pakar dari luar negara. Mereka mempunyai ‘track record’ yang baik dalam membantu pasangan-pasangan ini menimang cahayamata. Tetapi oleh kerana kesibukan mereka dalam memberikan rawatan menyebabkan sehingga sekarang tidak pernah ada satu sumber rujukan yang khusus yang boleh dijadikan panduan oleh pasangan-pasangan yang mengalami kesukaran untuk dapat anak. Sekurang-kurangnya panduan seperti ini dapat dijadikan rujukan bagi mendapatkan ilmu-ilmu asas kesuburan sebelum merujuk kepada mana-mana doktor bagi medapatkan khidmat nasihat dan rawatan.

Daripada kajian dan rujukan yang telah kami jalankan, kami telah menerokai satu hasil dapatan yang sangat menakjubkan. Terdapat perkara-perkara yang selama ini kita tidak ambil perhatian terhadapnya, tetapi boleh menjadi punca seseorang itu sukar untuk dapat zuriat. Kami merasakan adalah sangat rugi jika maklumat-maklumat yang sangat berguna ini tidak disebarkan untuk manafaat bersama. Hasil dapatan tersebutlah yang ingin kami kongsikan dengan anda sekalian.

Apakah sebenarnya yang kami telah terokai daripada kajian-kajian tersebut?

Adakah ia benar-benar bermanafaat?
Sejauh mana keberkesanannya? Baik, biar kami ceritakannya satu demi satu….

ianya bermula dengan report percuma ini . . .

Report Percuma ini telah diedarkan sejak Oktober 2008 dan setakat 14 Ogos 2010, ia telah didownload dan dibaca oleh 10,252 pembaca.

Sebahagian dari mereka dengan izin Allah swt telah berjaya hamil hanya dengan panduan percuma tersebut. Berikut adalah antara screenshot email pengakuan ikhlas daripada mereka yang telah kami terima. Pengakuan ini bukan direka-reka oleh kami.

Report Percuma tersebut hanyalah merupakan 10% daripada apa yang kami bakal kongsikan dengan anda. Anda telah lihat sendiri bagaimana ilmu-ilmu tentang kesuburan dapat memberi manafaat bukan?

Jika anda masih belum mendapatkannya, sila download dengan mengisi nama dan alamat email pada borang di bawah.

Nama:

Email:

Hantar
#Kami benci SPAM. Anda tidak akan sesekali menerima email SPAM daripada sistem kami.

Report di atas adalah merupakan salah satu dari Srategi Pertama bagi menimang cahayamata. Strategi Pertama ini jika dikuasai dengan baik, anda tidak memerlukan sebarang rawatan yang menelan kos beribu-ribu ringgit. Bahkan mungkin juga, dengan izin Allah swt akan berjaya hamil tanpa perlupun ke klinik-klinik berdekatan menjalani sesi konsultasi doktor.

Apakah Strategi Pertama yang kami maksudkan? Ia adalah langkah-langkah pertama yang WAJIB diketahui oleh setiap pasangan yang inginkan cahayamata. Strategi yang kami maksudkan adalah MENGENALPASTI HARI-HARI SUBUR .

Percayakah anda jika kami katakan bahawa kami telah menerokai 15 kaedah untuk mengesan hari-hari subur. Ya, 15 kaedah. Kaedah BBT yang kami dedahkan dalam report percuma di atas hanyalah salah satu daripadanya. Itupun sudah merangkumi 23 m/s. Kaedah-kaedah selebihnya dan strategi-strategi yang lain kami bongkarkan semuanya dalam satu bentuk penulisan yang merupakan Yang Pertama di Malaysia di dalam bentuk e-book atau e-buku.

Maka dengan ini, kami ingin mendedahkan satu Panduan Lengkap Kesuburan yang wajib anda miliki sebagai langkah pertama anda ke arah kehamilan….

Memperkenalkan..ebook..

>>Klik Di Bawah Jika Anda Ingin Mendapatkan Ebook Ini Sekarang!<<

PERHATIAN:

Rahsia Mudah Hamil adalah dalam bentuk ebook, bukannya buku fizikal. Ia hanya boleh didownload melalui satu download page yang akan diberikan melalui email selepas pembayaran dibuat. Bonus-bonus yang ditawarkan juga dalam bentuk elektronik download. Tidak ada sebarang penghantaran yang akan dilakukan. Ebook ini adalah dalam format PDF. Ia boleh dibaca melalui komputer. Jika anda ingin membacanya dengan cara biasa, anda perlu print terlebih dahulu.

“cukup lengkap untuk dijadikan rujukan”

Ebook ni memang cukup lengkap untuk dijadikan rujukan oleh sesiapa saja terutama sekali mereka yang sudah lama inginkan zuriat. Saya tabik la penulis nya. Saya yang dok dalam profesion perubatan ni pun tak sangka dan terkejut sebab ebook ni dihasilkan oleh orang yang bukan dalam bidang medical tetapi maklumat yang diceritakan seolah-olah penulis sudah lama dalam bidang kedoktoran. Isi kandungan yang memang teratur dan lengkap dari awal sampai akhir. Cukup updated berbanding beberapa lagi panduan kehamilan yang ada sekarang dipasaran. Memang ramai pasangan suami isteri yang tak tahu kenapa mereka belum dikurniakan cahayamata. dan ada yang langsung tak tahu ada caranya boleh meningkatkan peluang untuk hamil. Kesemua tips dan cara yang diterangkan adalah praktikal.
Abd. Aziz (aka Ahfizfazi)
http://www.ahfizfazi.com/blog

Kenapa beliau berkata begitu?

Berikut Adalah Antara Kandungan Dalam Ebook ‘Rahsia Mudah Hamil’

Strategi 1:Bagaimana Mengenalpasti Dengan Tepat Hari-hari Subur Anda Untuk Meningkatkan Peluang Kehamilan.

Kaedah 1: Mengenalpasti hari-hari subur dengan kaedah kalendar. Ah..ini semua orang dah tahu. tapi adakah anda benar-benar faham kaedah ini? Tanpa pemahaman yang betul, ia bukan dapat membantu meningkatkan peluang kehamilan, tetapi merendahkan lagi pelang anda untuk hamil. Tapi, kami ada formula kami sendiri. Melalui formula ini, salah faham tersebut dapat dielakkan.

Kaedah 2: Kaedah BBT. Kebanyakan anda baru dapat tahu teknik ini melalui ebook percuma kami. Kami sudah terangkan langkah demi langkah.

Kaedah 3: Pada hari-hari subur, terdapat sejenis cecair yang dirembeskan dari faraj. Kami tunjukkan langkah demi langkah secara praktikal bagaimana untuk mengenalpasti cecair ini.

Kaedah 4: Hanya masukkan jari ke faraj dah boleh tahu bila hari-hari subur. Bagaimana tu? Ia perlu dilakukan dengan teliti. Apa yang perlu diperhatikan? Bila? Kami jelaskan dengan terperinci secara praktikal.

Kaedah 4: Tahukah anda, dari air kencing juga kita boleh dapatkan petunjuk hari-hari subur?

Kaedah 5: Bagaimana mengenalpasti tahap kesuburan dari air liur. Air liur? Ini kaedah dapat dari bomoh ke? Oh..tidak. Ini adalah satu penemuan saintifik yang terkini.

Kaedah 6: Orang Jerman memanggilnya sebagai Middle Pain.

Kaedah 7: Tanda ovulasi juga boleh dikesan dari payudara? Bagaimana tu?

Banyak lagi….

Strategi 2:Kaedah Pemakanan

Pemakanan Yang Baik Untuk Kesuburan

Pemakanan Seimbang

4 jenis vitamin yang baik untuk kesuburan. Tetapi ada salah satu satu jenis vitamin dengan cara pengambilan yang salah, ia memberikan kesan sebaliknya.

Ais krim untuk kesuburan. Satu kejutan terhadap pakar pemakanan seluruh dunia, hasil kajian dari Universiti Harvard.

3 jenis vitamin untuk kesuburan lelaki. Juga akan memberikan kesan yang tidak baik tanpa pengambilan yang betul.

Vitamin E, baik untuk kesuburan lelaki dan wanita. Tetapi ada banyak jenis vitamin E di pasaran. Yang paling berkesan adalah dari sumber X. Macam mana nak kenalpasti? Kami jelaskan dengan terperinci.

Dah baca report Ubat Batuk Untuk Kesuburan? Anda sudah dijelaskan bagaimana ia dapat meningkatkan kualiti mukus serviks yang penting untuk pergerakan sperma ke arah ovum. Oh..ia bukannya dari kaedah cuba jaya dan ia bukan mitos seperti yang didakwa oleh sesetengah orang. Report tersebut berdasarkan Kajian dari jurnal ‘Fertility dan Sterility’. Kami sudah buat penerangan dengan jelas ubat batuk jenis yang macam mana. AWAS! Bukan ubat batuk biasa. Tapi persoalannya, berani ke nak cuba? Kami sendiripun tak berani cuba walaupun ada kajian terhadap keberkesanannya. Kami dedahkan 6 cara lain yang lebih selamat untuk meningkatkan kualiti mukus serviks. Ia terdiri dari 3 vitamin, 1 herba, 1 minuman, 1 produk

Susu Anmum untuk ibu hamil sahaja? Oh..tidak. Mereka yang dalam cubaan untuk hamil juga digalakkan meminumnya. Kenapa? Ia juga dibincangkan.

30% dari masalah kesuburan berpunca dari pihak lelaki. Rawatan bagi lelaki agak terhad berbanding wanita. Salah satu jalan keluar bagi masalah ini adalah kaedah IUI dan ICSI yang melibatkan kos yang tinggi. Yang paling susah adalah untuk memujuk pihak lelaki membuat diagnosis dan rawatan. Apa kata cuba kaedah pemakanan. Kami dedahkan 3 jenis vitamin, 2 unsur dan 4 jenis herba untuk kesuburan lelaki. Semuanya boleh didapati dari farmasi, juga kami nyatakan sumber2 semulajadi bahan-bahan tersebut.

Pemakanan Yang Tidak Baik Untuk Kesuburan

2 jenis minuman yang popular di kalangan rakyat malaysia…

Sejenis kacang…

Sejenis buah-buahan tempatan…

Sejenis ikan…

2 benda manis yang beri kesan kepada kesuburan…

Sejenis perisa makanan popular…

Strategi 3:Faktor2 Berkaitan Hubungan Kelamin

Pemilihan posisi memainkan peranan penting. Berdasarkan anatomi sistem pembiakan manusia. Kami dapati terdapat satu teknik masyarakat melayu yang bertepatan dengan anatomi sistem pembiakan manusia. Pernah dengar posisi tok janggut? Posisi macam mana tu?

Kesan kekerapan hubungan kelamin terhadap kesuburan sentiasa menjadi perdebatan. Ada yang kata lebih kerap adalah lebih baik sebab lebih banyak peluang. Ada yang kata kena jarang-jarang supaya kepekatan air mani lebih tinggi. Yang mana satu? Kami ada penyelesaiannya. Salah satu di atas adalah betul. Kami bincangkan secara terperinci berdasarkan laporan yang telah dikeluarkan oleh NCCWCH(National Collaborating Centre for Women’s Children’s Health) pada tahun 2004.

Suatu lagi perdebatan. Seks ketika ovulasi atau seks sebelum ovulasi? Kami juga ada jawapannya.

Elakkan beberapa tabiat ini ketika hubungan kelamin….

Cecair pelincir boleh membunuh sperma? Cecair yang macam mana?

Elakkan ‘douching’? Apa tu?

6 perkara perlu dielakkan setelah hubungan kelamin.

Faktor-faktor Lain yang Biasanya Kita Ambil Ringan

Umur – 7 langkah untuk mengurangkan risiko umur terhadap kesuburan/kehamilan. Langkah-langkah ini dicadangkan oleh ACOG (American College of Obstetricians Gyncologists)

Obesiti – menjejaskan kesuburan, juga mengganggu proses rawatan kesuburan. Terlalu kurus pun menjejaskan kesuburan. Adakah wanita obes sahaja terlibat? Oh.tidak. Lelaki obes pun sama. Bagaimana mengatasinya?

Rokok….ini tak payah ceritalah. Tidak ada satupun kebaikan padanya, lebih-lebih lagi terhadap kesuburan.

Kesan alkohol terhadap kesuburan. Berdasarkan laporan dari NCCWCH pada tahun 2004.

Stress dan kesuburan.

Penyakit-penyakit Ketidaksuburan

9 penyakit dibincangkan dengan terperinci. Adakah Ini punca anda sukar hamil? Bagaimana mengenali simtom-simtom penyakit-penyakit ini. Di mana boleh dijalankan diagnosis dan kaedah-kaedah rawatan yang ditawarkan? Semuanya dibincangkan satu per satu.

Ketidaksuburan Lelaki

Isteri perlu berikan suami baca tentang ini. 30% masalah kesuburan disumbangkan oleh lelaki. Kenalpasti puncanya, cara diagnosis dan bentuk rawatan yang ada. Dibincangkan dengan mendalam sebanyak 9 mukasurat

Ketidaksuburan Sekunder

Ketidaksuburan Sekunder bermaksud ketidakupayaan untuk hamil setelah berjaya megandung seorang atau lebih anak. Golongan ini terperangkap dalam dua dunia, subur dan tidak subur. Seringkali tidak mendapat simpati seperti mana golongan Ketidaksuburan Primer. Jadi bagaimana penyelesaiannya bagi golongan ini.

Baca satu laporan khas dari HFEA tentang punca-punca ketidaksuburan sekunder. Apa yang perlu dilakukan? Anda perlu bertindak segera.

Tanda-tanda Mengandung

Ini adalah sebagai persediaan. Penting..sebab peringkat awal kehamilan paling kritikal. Langkah berjaga-jaga. 15 cara kami dedahkan. banyaknya…yang biasa kita tahu ialah UPT. Ya, kami dedahkan 14 cara lain selain dari stik ujian kehamilan. Cara-cara ini tidak perlu keluarkan sebarang kos.

Memang lengkap bukan? Intro pun sudah detail, apa lagi ebooknya. Cukuplah intro tentang ebook ni! Nak baca ebook ini sekarang?

>>Klik Di Bawah Jika Anda Ingin Mendapatkan Ebook Ini Sekarang!<<

“rupa-rupanya masih banyak perkara yang saya belum tahu”

Dah bertahun-tahun saya aktif berforum dan macam-macam maklumat saya dapat dari forum-forum berkenaan kesuburan dan kewanitaan. Sebelum ini saya sangka sudah banyak yang saya tahu hasil dari pembacaan saya dalam
beberapa forum tersebut, tetapi bila baca ebook ini, baru saya sedar rupa-rupanya masih banyak perkara yang saya tidak tahu. Penulis telah mendedahkan perkara-perkara yang sebelum ini tidak pernah kita dengar dan ianya dilengkapi dengan sumber-sumber dari mana ia didapati. Apa yang didedahkan dalam ebook ini bukan setakat maklumat, tetapi isi kandungannya adalah sangat praktikal. Sebahagian kaedah yang dicadangkan diterangkan langkah demi langkah secara terperinci. Ia sangat updated dan terkini. Lebih 200 m/s, letih jugak kalau nak dihabiskan dalam 1 hari!

Pn. Ezza

Ahli Forum HamidArshat.com

Belum habis lagi. Ada lagi ni..

Suatu hakikat yang perlu kita terima, kadang-kadang sains gagal menyelesaikan masalah kita. Tetapi kita ada alternatif lain.

Koleksi Petua-petua Terpilih.

Ditulis oleh seorang pakar petua, Mr S. Siapakah dia? Beliau ada blog sendiri. Beliau suka mengumpul pelbagai petua-petua masyarakat melayu. Kami telah meminta beliau membuat satu penulisan khas tentang petua-petua untuk kesuburan dan petua dapat anak. Kita serah pada yang pakar.

petua hubungan kelamin

petua madu

petua tauge

durian belanda

pakaian

pemakanan

senaman dan aktiviti fizikal

Yang Paling Menarik, Teknik Senaman Kesuburan. (Mr S ni juga ahli silat)

Kembali Kepada Yang Maha Pencipta. Himpuan Amalan dan Doa Khusus Untuk Dapat Zuriat

Adalah suatu yang sangat menghairankan jika seseorang yang belum dikurniakan zuriat, telah melakukan pelbagai ikhtiar dan mengeluarkan sejumlah kos yang besar untuk mendapat rawatan, tetapi lupa untuk memohon kepada Yang Maha Pencipta. Bahagian ini kami dapat dari pelbagai sumber yang sahih. Kami yakin tidak pernah ada satu penulisan yang pernah dilakukan untuk mengumpulkan amalan-amalan dan doa-doa khusus untuk dapat zuriat.

Ia adalah hasil pengumpulan dari sumber-sumber berikut..

Kitab Al-azkar, Imam Nawawi

Kitab A’maale Qur’aani, Maulana Asraf Ali Thanwi Rah.

Ustaz Haji Zahazan Mohamed

Ustazah Siti Nor Bahiyah

H Furqan Ahmas Ansari

Dan satu kisah benar yang sangat menarik bagaimana seorang rakyat Malaysia yang gagal mendapat zuriat selama 7 tahun, setelah meminta nasihat dari seorang ulama dari luar negara bernama Maulana Syed Ahmad Khan Rah. dan mencuba satu amalan yang diberikan, alhamdulillah berhasil. Setelah kami kaji, rupa-rupanya ia adalah satu amalan yang diajarkan oleh satu Ulama Sufi terkenal iaitu Hazrat Hassan Basri Rah.

“saya ambil masa berhari-hari untuk membacanya”

Wah panjangnya buku ni ..berhari-hari saya membacanya.Tahniah sebab memang kandungan buku ni sangat lengkap. Sudah pasti kerana ia di tulis oleh seorang yang berpengetahuan mendalam tentang perkara ini.

Pada pendapat saya ia memang sesuai untuk dibuat rujukan bagi pasangan yang masih cuba untuk mendapatkan zuriat. Bagus juga buku ni ada sebab saya juga sering dapat email bertanyakan bagaimana cara nak dapatkan cahaya mata. Susah saya nak jawab sebab bukan bidang saya

Pn. Rahimah

http://www.MySetBersalin.com

Tidak Ada Satu ‘Peluru Ajaib’ Bagi Semua Masalah Kesuburan

Secara jujurnya kami mengatakan bahawa sekali-kali kami tidak dapat memberi sebarang jaminan bahawa dengan membeli ebook ini, pasti anda akan mendapatkan cahayamata yang diidamkan. Maafkan kami kerana mengecewakan anda yang telah membaca hingga ke bahagian ini dengan penuh harapan.

Tetapi anda perlu tahu bahawa tidak pernah ada satu ‘Peluru Ajaib’ yang mampu dan berkesan mengatasi segala masalah-masalah kesuburan dan kesukaran mendapat zuriat. Apa yang mungkin berhasil bagi seseorang, tidak semestinya memberikan hasil yang sama terhadap individu lain. Ada yang bernasib baik dengan mencuba satu atau dua kaedah sahaja sudah berjaya hamil. Anda perlu bersedia dengan kemungkinan bahawa anda mungkin terpaksa mencuba berbagai cara, dalam tempoh yang lama dan kos yang tinggi sebelum dikurniakan zuriat.

Apa yang kami dapat bantu anda adalah dengan memberikan satu panduan yang terdiri dari pelbagai pilihan strategi dan ikhtiar yang boleh dilakukan untuk menimang cahayamata dalam masa yang seminima yang mungkin. Kami dah cuba yang terbaik bagi menghasilkan satu panduan lengkap untuk anda. Mudah-mudahan salah satu dari panduan tersebut akan membuahkan hasil bagi anda.

Jika ada mana-mana produk atau panduan yang mendakwa kaedah mereka begitu berkesan dan dapat memberi jaminan bahawa ia dijamin berkesan untuk mendapat zuriat, kami rasa bahawa anda sendiri dapat menghidu apa yang tersirat disebaliknya.

“Inilah yang dinanti-nantikan selama ini!”

Setelah sekian lama berbagai persoalan-persoalan yang setiap hari dikemukan dalam forum http://www.mengandung.com berkenaan dengan kesuburan dan kesukaran hamil, akhirnya muncul juga satu rujukan lengkap yang memang sangat berguna dan boleh dikatakan mampu menjawab segala persoalan-persoalan mereka yang menghadapi masalah sukar dapat zuriat. Jika difikirkan, mujurlah ia bukan dihasilkan oleh pakar perubatan kerana bahasa yang digunakan tidak terlalu ‘medical’ dan boleh difahami oleh orang biasa macam kita.
Pn. Miey Ahmad

http://www.Mengandung.com

Jadi Berapakah Harga Yang Kami Tawarkan Kepada Anda?

Sebelum kami meletakkan harga, sememangnya kami tak kisah tentang kos-kos yang kami terpaksa belanjakan untuk mendapatkan bahan-bahan rujukan dan kos-kos sampingan yang lain. Tetapi ada satu perkara yang paling mahal yang terpaksa kami tanggung dalam membuat kajian dan penulisan ini, iaitu…

>>>Masa-masa emas kami dengan ANAK-ANAK<<<

yang terpaksa dikorbankan ketika membuat kajian dan penulisan

Maka Kami Tawarkan Anda Dengan Harga…

RM 49

sahaja

Harga di atas hanya sah buat masa ini sahaja. Harganya akan dinaikkan sejurus setelah kami menerbitkan versi ‘update’ yang lebih bermaklumat. Jika anda dapatkan ebook ini sekarang, anda akan dapat secara percuma setiap kali versi update dikeluarkan.

Bukan Itu Sahaja, Anda Juga Akan Dapat BONUS-BONUS Berikut…

BONUS #1

PERISIAN PREGGIE

Perisian Mengesan Hari-hari Subur

Full Version

BONUS #2

INFERTILITY

THE HFEA GUIDE

Satu Panduan Kesuburan Yang Diterbitkan Oleh HFEA

BONUS #3

GUYS GUIDE TO THE DELIVERY ROOM

Panduan Bagi Para Suami Ketika Di Bilik Bersalin. Percayalah..Jarang-jarang Ada Suami Yang Tahu Perkara Ini

BONUS #4

PREGNANCY GUIDE

Panduan Persediaan Sebelum Bergelar Ibu

BONUS #5

PREGNANCY NUTRITION

Panduan Pemakanan Sihat Untuk Ibu Mengandung
BONUS #6

EXERCISE WITHOUT EFFORT

Langkah Demi Langkah Senaman Kesihatan

BONUS #7

WEIGHT LOSS PREMIER REPORT

Panduan Untuk Mengurangkan Berat Badan Dengan Berkesan

BONUS #8

101 BEAUTY TIPS

101 Tips-tips Kecantikan Wanita. Petua-petua Kecantikan Dari Dunia Barat

BONUS #9

4 IN 1 EBOOK COLLECTION

1) 101 Cara Mengurangkan Stress

2) Teknik-teknik Mudah Menangani Stress

3) Persediaan Dunia Keibubapaan

4) Panduan Praktikal Berhenti Merokok

BONUS #10

CARTA BBT MUDAHHAMIL.COM

Carta BBT Yang Kemas Dalam Bahasa Melayu Dari http://www.MudahHamil.com

1 ebook yang lengkap + 10 bonus-bonus hebat..hanya ditawarkan dengan harga

RM 49.

Anda masih berfikir lagi?…

Bagi 1 sesi konsultasi doktor selama 5-10 minit, anda mungkin dikenakan kos yang sama. Tetapi, dapatkah doktor menerangkan semua ini kepada anda dalam masa 5-10 minit. Tak mungkin mereka sedia berikan masa yang lebih untuk menjelaskan kepada anda. Jadi, dengan membuat rujukan pada ebook ini terlebih dahulu sebelum berjumpa doktor adalah suatu tindakan yang bijak. Sekurang-kurangnya anda tidak akan terlopong dengan istilah-istilah yang akan digunakan oleh doktor semasa sesi konsultasi dan rawatan.

“bahan rujukan yang sangat lengkap”

Ketika Abu Jarir hantar email yang bertajuk ‘Satu Kejutan’, saya tertanya-tanya apa yang dimaksudkannya. Rupa-rupanya beliau menghantar Review Copy Ebook Rahsia Mudah Hamil. Tetapi bila saya baca, saya tak terkejutpun, sebab memang saya sudah tahu bakat penulisannya ketika sama-sama di menara gading dulu. Saya tidak lupa bagaimana pensyarah kami pernah memuji tesis beliau dengan berkata, ‘Literature Review Yang Sungguh Lengkap’. Final Year Project tersebut telah dapat keputusan A.
Berdasarkan senarai rujukan yang dinyatakan, saya dapat membayangkan kerja keras yang telah dilakukan oleh beliau untuk mencari dan mengumpul maklumat-maklumat tersebut dan mengolah kembali fakta-fakta dan panduan-panduannya ke bahasa yang mudah difahami sehingga menjadi suatu bahan yang sangat lengkap untuk rujukan . Percayalah, anda tidak perlu mencari sumber rujukan lain lagi untuk mendapatkan ilmu-ilmu asas tentang kesuburan.

En. Azlee Ismail

MSc Genetics

Institute of Medical Research(IMR)

“jauh lebih baik dari ebook yang pernah saya baca”

Tahniah kepada penulis kerana berjaya menghasilkan ebook yang saya rasa amat baik sekali khasnya kepada pasangan yang inginkan zuriat. Ebook ini berjaya menggabungkan tip-tip penting, rawatan yang perlu, petua yang boleh dipraktikkan serta doa-doa yang mesti diamalkan untuk mendapatkan zuriat.

Ia bukan hanya sesuai untuk pasangan yang sudah lama berkahwin, tetapi juga kepada mereka yang baru berkahwin tetapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Yang merancang untuk kahwin pun patut memilikinya. Siapa tahu, InsyaAllah hasil bacaan anda dari ebook ini anda berjaya mendapat cahaya mata yang telah lama anda tunggu.

Apa yang menarik ebook ini ialah ia menggabungkan 2 penulis pasangan suami isteri yang berkelulusan Ijazah dalam bidang Genetik dan Sains Pemakanan. Sudah tentu kandungannya amat baik dan jauh lebih baik dari ebook yang pernah saya baca sebelum ini. Lagi pun, ia ditulis dengan bahasa yang simple, praktikal dan mudah untuk difahami.

Jadi, apa tunggu lagi, jom dapatkan ebook ini! Kepada mereka yang ada masalah sukar dapat zuriat, inilah masanya untuk mencuba, mudah-mudahan berhasil
InsyaAllah.

Meor Shukri

http://www.nikahkahwin.com

Masih belum buat keputusan untuk mendapatkannya?

Ragu-ragu jika isi kandungannya tidak seperti yang diharapkan?

KEPUASAN TERJAMIN 100%

Dengan Pembelian ebook “Rahsia Mudah Hamil” SEKARANG, Anda Menerima JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN selama 30 Hari jika anda tidak berpuas hati dengan e-book kami.

Anda hanya perlu pulangkan ebook tersebut dan duit anda akan dikembalikan sepenuhnya tanpa banyak soal. Jadi, anda tidak perlu risau. Yang penting hak anda sebagai ‘customer’ 100% akan saya jaga.

Sebagai ganjaran, anda boleh menyimpan 10 bonus-bonus tambahan yang bakal anda dapat bersama pembelian E-Book kami sebagai tanda penghargaan dari kami kerana telah memberi kami kepercayaan.

Yang Ikhlas

p.s: Jika selama ini anda hanya mengharap agar suatu hari nanti anda dikurniakan zuriat, maka sudah tiba masanya untuk anda bekalkan diri dengan ilmu-ilmu tentang kesuburan agar suatu ikhtiar yang terancang dapat dilakukan dengan harapan ia dapat membuahkan hasil.

p.p.s: Ilmu adalah pelita. Maka laluilah ujian yang berat ini dengan pelita ilmu agar setiap gerak langkah anda lebih bermakna. Jangan meredah dalam kegelapan dengan harapan anda bertemu dengan sebutir intan di padang yang luas.

===========================================================================

Nota: Rahsia Mudah Hamil adalah dalam bentuk ebook, bukannya buku fizikal. Ia hanya boleh didownload melalui satu download page yang akan diberikan melalui email selepas pembayaran dibuat. Bonus-bonus yang ditawarkan juga dalam bentuk elektronik download. Tidak ada sebarang penghantaran yang akan dilakukan. Ebook ini adalah dalam format PDF. Ia boleh dibaca melalui komputer. Jika anda ingin membacanya dengan cara biasa, anda perlu print terlebih dahulu.

Rahsia Kerja Dari Rumah

Dapatkan sekarang

Ketahui lebih dari 10 KAEDAH menjana pendapatan tidak terhingga melalui INTERNET yang SAH dan HALAL untuk dijalankan. Dapatkan RAHSIA membina PERNIAGAAN ONLINE anda dalam masa 57 HARI.