Ebook Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

 

Perhatian Buat Golongan Isteri / Suri Rumah Yang Ingin Menambah Pendapatan Sampingan Hanya Dari Rumah!

Mari Saya Tunjukkan Anda…

Bagaimana Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah Dan Menjana Pendapatan Sampingan 3 – 4 angka Sebulan!!

Apakah perasaan anda jika anda boleh menjana pendapatan RM200 hingga RM1,0000 sebulan… SECARA SAMPINGAN DAN HANYA DARI RUMAH! Serba-sedikit.. pasti ianya akan dapat membantu kehidupan anda bukan?

Tidak dapat dinafikan lagi, kos sara hidup sekarang sememangnya amat tinggi!

Jika hanya sekadar mengharapkan pendapatan suami sahaja untuk menampung kos kehidupan sekeluarga, ia sememangnya agak sukar.

Lebih-lebih lagi jika anda turut mempunyai bilangan anak yang agak ramai (lebih dari 2 orang). Harga susu, lampin pakai buang, yuran tadika/taska, yuran transit… semuanya semakin mahal dan harganya sentiasa naik setiap tahun.

Jadi, mahu atau tidak… anda perlu berusaha dan berikhtiar untuk menambahkan pendapatan keluarga!

Pemalu! Tidak Pandai Menjual & Perlu Uruskan Anak-Anak Di Rumah!

Sememangnya, ada banyak cara dan peluang untuk menambahkan pendapatan di luar sana!

Namun begitu, kebanyakkan cara tersebut memerlukan anda untuk keluar dari rumah dan pergi menjual.

Sudahlah anda seorang yang pemalu! Seumur hidup tak pernah menjual barang! Kini disuruh pula pergi cari orang dan menjual barang! Oh! Memang mengerikan!

“Lagi satu… kalau saya asyik sibuk pergi menjual dan berjumpa dengan orang! Siapa pula yang nak jaga & uruskan anak-anak saya di rumah?”

Inilah dilema yang sering terjadi kepada golongan ibu serta suri rumah yang mahu menjana pendapatan sampingan untuk keluarga.

Anda mahu membuat bisnes atau kerja part time, tetapi, dalam masa yang sama, anda agak sukar untuk keluar dari rumah kerana perlu menguruskan anak-anak dan rumahtangga di rumah.

Disebabkan itulah.. maka… membuat bisnes bakeri secara sambilan dari rumah.. adalah merupakan salah satu cara yang terbaik untuk anda!

Mengapa Bisnes Bakeri Dari Rumah?..

Ada banyak sebab mengapa bisnes bakeri adalah cara yang terbaik untuk anda menambahkan pendapatan secara sampingan dari rumah!

Kos Pemulaan Yang Kecil

Memandangkan anda memulakan bisnes bakeri ini hanya dari rumah, jadi, anda tidak perlu membayar sewa kedai, dan tidak perlu membeli peralatan-peralatan yang besar dan mahal seperti rak simpanan kek, mesin juruwang, peti ais besar dan sebagainya.

Anda juga tidak perlu membayar kos pekerja yang hanya bertugas untuk menjaga kaunter sepanjang masa.

Anda boleh bermula hanya dari rumah dan menggunakan peralatan-peralatan yang sudah sedia ada di rumah anda!

Tidak Perlu Terlalu Menjual.

Untuk menjual produk bakeri anda, anda tidak perlu bersusah-payah menerangkan tentang produk anda sehingga berbuih-buih mulut sepertimana yang sering dilakukan oleh penjual produk-produk MLM! Cukup sekadar anda menunjukkan gambar dan harga! Jika mereka suka, mereka akan order!

Hanya Buat Berdasarkan Tempahan!

Ini adalah kelebihan besar bisnes bakeri dari rumah! Anda hanya perlu membuat kuih / kek / roti hanya selepas anda mendapat tempahan sahaja! Jadi, tiada risiko kuih/kek/roti anda tidak habis dijual sepertimana yang sering berlaku di kedai-kedai bakeri yang terpaksa membuang kuih serta roti-roti mereka yang tidak habis dijual.

Urusan Rumahtangga Masih Terjaga!

Ya! Memandangkan anda hanya membuat kuih di dalam rumah, maka, anda masih lagi boleh memantau dan menguruskan anak-anak anda. Urusan kerja dalam rumah juga masih boleh diteruskan seperti biasa. Perkara ini sudah pastinya akan melegakan perasaan suami anda yang mungkin risau andainya anda terabaikan urusan anak-anak apabila sibuk berniaga!

Permintaan Produk Home-Made Bakeri Sangat Tinggi!.

Cupcake, Muffin, Cheese Tart, Coklat Homemade, Kek Coklat, Kek Lapis, Kek Cheese, Fruit Tart, Roti Jala,  Kuih-muih dan pelbagai lagi produk bakeri sentiasa dicari-cari oleh orang ramai setiap hari.

Tidak kira sama ada untuk dimakan ketika minum petang, ataupun untuk majlis-majlis keraian seperti majlis harijadi, majlis pertunangan, perkahwinan, kenduri, majlis tahlil, rumah terbuka mahupun untuk majlis-majlis korporat seperti seminar, mesyuarat ataupun hari keluarga.

Boleh dikatakan, hampir setiap minggu akan ada sahaja majlis yang diadakan. Lebih-lebih lagi bila masuk musim perayaan (Tahun Baru Cina / Aidilfitri) dan musim cuti sekolah (Disember). Hampir setiap hari akan ada sahaja majlis rumah terbuka atau majlis perkahwinan diadakan! Kadang-kadang memang tak cukup tangan dan terpaksa tolak beberapa order dari pelanggan.

Jadi… Macam Mana Nak Mulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah?

Sememangnya akan ada banyak pertanyaan dan persoalan yang akan bermain di fikiran anda apabila mahu memulakan bisnes bakeri ini!

Antara soalan yang paling kerap ditanya ialah….

Nak buat dan jual kuih apa? Kuih karipap ke? Donut ke? Roti jala ke? Muffin Cake ke? Cheese Tart? Cup cake? Kek coklat? Kuih apa yang paling banyak permintaan?

Berapa nak letak harga?

Macam mana nak kira kos produk?

Apa peralatan yang diperlukan?.

Macam mana nak buat promosi? Macam mana nak buat marketing?.

Di mana nak belajar buat kuih?

Macam mana nak daftar perniagaan supaya tidak kena saman dengan SSM?

Hah! Banyak betul persoalan yang bermain di fikiran anda kan?

Tapi jangan risau dan khuatir…. semua jawapan bagi persoalan diatas, telah pun saya sediakan jawapan dan panduannya di dalam ebook dibawah…

Memperkenalkan Ebook Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

Sekarang! Anda sudah tidak perlu pening-pening kepada lagi!

Saya sudah sediakan info yang lengkap untuk membantu anda memulakan perniagaan bakeri dari rumah!

Semua info serta perkara yang anda perlu tahu untuk memulakan bisnes bakeri dari rumah, ada di dalam ebook ini.

 

Makluman: Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Apakah Yang Terdapat Dalam Ebook Panduan Ini? Mari Kita Lihat…

Berikut adalah pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhan ebook ini …

PENDAHULUAN

Pada bahagian ini saya akan memberikan anda gambaran jelas tentang industri bisnes bakeri serta mengapa menjalankan bisnes bakeri dari rumah adalah langkah yang terbaik bagi anda.

Saya ada senaraikan 6 sebab mengapa pembeli lebih gemar membeli bakeri dari pembuat-pembuat bakeri dari rumah (home made product) berbanding dari kilang atau kedai.

Selain itu, saya juga turut memberikan jadual perbandingan antara menjalankan bisnes bakeri dari rumah dengan binses bakeri di kedai. Anda boleh lihat dengan jelas setiap kelebihan dan kekurangannya.

Anda pasti akan teruja dan bertambah bersemangat untuk memulakan bisnes bakeri anda dari rumah dengan segera setelah membaca bahagian ini.

BAB 1 : FORMULA 2M+2P

Ini adalah formula yang saya gunakan untuk memulakan bisnes bakeri dari rumah. Ianya adalah formula yang membuatkan saya terus bersemangat dan bermotivasi untuk meneruskan perniagaan bakeri dari rumah.

Di dalam bab ini juga, saya berkongsi tip bagaimana untuk memilih produk bagi bisnes bakeri anda. Jika anda pening-pening tak tahu nak buat produk apa untuk bisnes bakeri anda, bab ini akan menjelaskan kepada anda tentang strategi pemilihan produk!

Ya! Nak pilih produk pun kena ada strategi.. bukan sekadar main buat je! 🙂

BAB 2 : DIMANA MAHU BELAJAR BAKERI?

Ok! Ini adalah bab untuk anda yang masih kurang mahir membuat pelbagai jenis kuih & kek (produk bakeri). Ada beberapa jenis kelas serta tempat yang boleh anda rujuk untuk belajar membuat produk-produk bakeri.

Ada yang berbayar dan ada juga yang percuma! Tapi.. sebelum pergi mana-mana kelas, kena tetapkan dulu kuih apa yang anda mahu belajar! Barulah tak sia-sia anda pergi belajar nanti.

BAB 3 : 4 LANGKAH MEMBUKA BISNES BAKERI!

Minat & sebab dah ada, ilmu buat bakeri pun dah ada! Kini secara rasminya anda mahu memulakan perniagaan bakeri anda dari rumah!

Dalam bab ini saya tunjukkan anda langkah-langkah untuk mendaftarkan perniagaan anda dan membuka akaun bank bagi perniagaan anda.

Ianya bukan sahaja penting untuk memastikan perniagaan anda mematuhi undang-undang, ianya juga dapat meningkatkan kredbiliti dan kepercayaan pelanggan terhadap perniagaan anda!

BAB 4 : SENARAI PERALATAN DAN KOS!

Dalam bab ini, saya senaraikan peralatan-peralatan yang anda perlukan untuk menjalankan perniagaan bakeri anda. Mungkin anda tidak perlukan semua peralatan tersebut, tetapi sekurang-kurangnya, anda tahu apakah kegunaan setiap peralatan serta berapakah kosnya.

BAB 5 : CARA MENGIRA & MENETAPKAN HARGA JUALAN!

Ini adalah bab yang paling penting! . Ramai pengusaha bisnes bakeri tidak mengira harga kos dengan betul dan sekadar main agak-agak sahaja! Akibatnya, order dari pelanggan dapat banyak tapi duit untung tak nampak! Hanya sekadar dapat penat sahaja!

Ada 2 kaedah untuk menentukan harga jualan produk bakeri anda. Saya tunjukkan kedua-dua kaedah pengiraan di dalam bab ini!

BAB 6 : TEKNIK PROMOSI!

Sedap macam mana pun kuih anda, tetapi jika tiada siapa yang tahu dan beli! Maka ianya tidak membawa apa-apa makna!

Oleh itu, bab ini juga adalah antara bab yang terpenting untuk bisnes bakeri anda.

Saya senaraikan 8 kaedah promosi yang boleh anda gunakan untuk mempromosikan produk-produk bakeri anda! Ianya merangkumi kaedah promosi secara online dan juga offline!

BAB 7 : 5 KESILAPAN BISNES BAKERI

Setelah menjalankan bisnes bakeri ini dari rumah dan produk anda sudah mula mendapat perhatian dan permintaan. Ada beberapa perkara yang pasti akan anda hadapi.

Jadi, awas kepada 5 perkara ini! Jika anda tidak hadapi 5 perkara ini dengan betul, ianya mungkin akan mengugat perniagaan bakeri anda. Silap haribulan, anda mungkin akan berasa penat dan mahu berputus asa menjalankan bisnes anda.

BAB 8 : 9 CABARAN BISNES BAKERI & CARA MENANGANINYA

Walaupun anda hanya menjalankan bisnes bakeri dari rumah, jangan sangka ianya tiada cabaran!

Disini saya senaraikan 9 cabaran yang mungkin akan anda perlu hadapi dan bagaimanakah cara untuk mengatasinya!

Cabaran persaingan harga!

Kenaikan kos harga barang mentah!

Bahan mentah habis stok!

Supplier stop bekalan!

Itu adalah antara beberapa cabaran yang mungkin akan anda hadapi.

Ketahui cara menanganinya dalam bab ini!

BAB 9 : BAGAIMANA MENJANA RM2,000 SEBULAN

Dalam bab ini, saya kongsikan strategi bagaimana untuk menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan untuk perniagaan bakeri dari rumah yang anda jalankan.

Saya tunjukkan caranya dengan hanya menjual 2 jenis produk sahaja, anda sudah boleh mencapainya. Siap sekali saya tunjukkan kira-kira untuk kos penghasilan produk serta target jualan yang perlu dilakukan.

BAB 10 : 10 TIPS EXTRA BISNES BAKERI

Ini adalah bab yang terakhir. Dalam bab ini saya kongsikan 10 tips yang saya rasa amat penting untuk memastikan produk yang hasilkan sedap, enak dan berkualiti tinggi .

Tips-tips yang diberikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar saya menjalankan bisnes bakeri sejak 6 tahun yang lalu. Anda mungkin tidak akan menjumpai tip ini di mana-mana tempat.

Fuh, demikianlah isi-isi kandungan yang bakal anda perolehi melalui ebook ini. Memang hebat kan?

YA, sudah pasti ianya hebat dan mampu memberikan anda manfaat dalam usaha anda membina sebuah perniagaan bakeri yang menguntungkan.

Berapakah Harga Ebook Ini?…

Terus-terang saya katakan!  Nilai maklumat yang terkandung di dalam ebook ini adalah sangat bernilai dan tidak murah! Ianya adalah hasil daripada pengalaman sebenar saya menjalankan perniagaan bakeri dari rumah sejak 6 tahun yang lalu.

Dengan memiliki ebook ini, ianya akan dapat menjimatkan masa, tenaga serta wang anda untuk mencuba secara trial-and-error sewaktu ingin memulakan bisnes bakeri dari rumah ini!

Baiklah, tanpa melengahkan masa lagi, saya tawarkan ebook ini kepada anda dengan harga cuma RM30 sahaja!

Ya! Jangan terkejut… hanya sekadar RM30 sahaja!

Jika anda berminat untuk mendapatkan ebook ini! Boleh klik butang “Dapatkan Sekarang!” dibawah!

Oooops…Nanti Dulu, Jangan Buat Tempahan Lagi. Saya Ada Bonus Eksklusif Nak Beri Kepada Anda!

Ada 2 buah ebook bonus yang akan saya berikan kepada anda jika anda membuat tempahan hari ini! Kedua-dua ebook bonus tersebut akan melengkapkan lagi pengetahuan anda dan akan membuatkan anda lebih yakin untuk memulakan perniagaan bakeri dari rumah!

Berikut adalah ebook-ebook bonus yang akan saya berikan kepada anda!

BONUS #1 : 5 BAHAN ASAS BAKERI WAJIB TAHU

Tahukah anda? Untuk tepung sahaja.. terdapat 7 jenis tepung yang perlu anda ketahui untuk membuat bakeri! Setiap jenis tepung mempunyai fungsi dan kegunaannya masing-masing. Saya akan tunjukkan anda kegunaan bagi setiap jenis tepung tersebut di dalam ebook ini.

Begitu juga dengan bahan-bahan lain seperti bahan penaik, marjerin dan mentega! Untuk bahan mentega pula ada 6 jenis bahan mentega yang berasingan.

Jadi, ketahui semua kegunaan bahan-bahan tersebut di dalam ebook ini!

BONUS #2 : 4 RESEPI PRODUK BAKERI TERLARIS!

Aha! Dengan ebook bonus ini, anda sudah tidak perlu risau dan pening kepala lagi memikirkan produk apa yang anda mahu jual untuk bisnes bakeri anda.

Saya kongsikan 4 produk yang sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi dari orang ramai sepanjang masa! Lengkap juga saya beri dengan resepinya sekali. Anda boleh terus cuba buat  produk ini selepas mendapatkan ebook panduan bisnes bakeri ini

Sememangnya ini adalah satu tawaran yang tidak boleh anda lepaskan!

Namun begitu! Ada satu berita buruk!

Bonus yang saya tawarkan ini bukanlah  untuk selama-lamanya. Saya berhak menarik bonus ini pada bila-bila masa sahaja. Jadi, pastikan anda mendapatkan ebook panduan ini pada hari ini juga sebelum saya tutup tawaran pemberian bonus ini.

Anda masih lagi ragu-ragu?

Mari saya berikan anda satu lagi tawaran hebat untuk anda!

Anda rasa RM30 ini macam tak berbaloi? Jangan risau. Buang segala keraguan tu. Kerana saya ada jaminan pulangan wang 100% jika anda rasa pelaburan anda dapatkan ilmu ini tidak berbaloi dengan harganya.

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Bisnes Bakeri” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda dalam memulakan perniagaan bakeri, saya akan pulangkan wang RM30 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan…

Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat lakukan tempahan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma di tarik balik pada bila-bila masa!

Klik butang tempah di bawah untuk lakukan tempahan pakej ebook Bisnes Bakeri pada harga promosi RM30 sahaja SEKARANG …

 

Klik Gambar Dibawah Untuk Dapatkan Ebook Ini Sekarang!!.

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

P/s :- Usah ambil masa terlalu lama untuk bertindak! Anggap sahaja pelaburan ilmu sebanyak RM30 ini adalah merupakan titik permulaan untuk anda menjana memulakan perniagaan dan menjana pendapatan dari rumah.

Advertisements

Video Ebook Rahsia Bisnes Air, Dadih dan Mousse Style Hotel

bisnes air

7 Sebab Anda Perlukan Panduan Hebat Ini

1) Keluarga dan anak anda pasti lebih ceria dengan aneka dadih dan mousse special ini.
2) Anda dapat menjalankan bisnes air secara sambilan. Ini dapat menambah pendapatan dan mengurangkan beban kewangan keluarga anda.
3) Atau anda boleh menjalankan bisnes air secara full time. Seterusnya mengembangkan bisnes air anda. Tidak perlu lagi mengadap bos anda yang cerewet tu.
4) Jika anda masih mengangur. Inilah peluang keemasan anda menjalan bisnes yang memberi keuntungan yang lumayan
5) Inilah juga persediaan sekiranya anda kehilangan perkerjaan. Anda tidak perlu lagi risau dengan ansuran rumah atau kereta kerana anda ada backup dengan bisnes air special ini.
6) Inilah permulaan kepada perniagaan anda yang lebih besar. Mulakan bisnes ini secara kecilan untuk memahami selok belok perniagaan sebelum ke bisnes yang lebih besar.
7) Bisnes air ini mudah dijalankan dengan kos modal yang rendah. Peralatannya telah sedia ada di rumah anda. Ia memang mudah

33 Jenis Kertas Kerja Perniagaan

rpg1

1. Cybercafe
2. Pengurusan penanaman kelapa sawit (100 ekar)
3. Salon kecantikan
4. Penternakan ikan air tawar
5. Penternakan kambing
6. Penternakan lembu ‘fidlot’
7. Kedai computer
8. Kedai bakeri
9. Perusahaan cendawan
10. Pemprosesan makanan (keropok) – pembelian mesin pemprosesan makanan
11. Perusahaan textile – pembelian mesin jahit berkomputer
12. Kedai koperasi- perniagaan peruncitan, pemborong & perkhidmatan
13. Francais
14. Coffeehouse
15. Kedai Dobi (1) : MARA
16. Kedai Dobi (2) : Loan RM 25,000
17. Penanaman buah naga
18. Tanaman sayuran
19. Frozen food
20. Perniagaan coklat
21. Katering
22. Burung Puyuh
23. Restoran
24. Kedai handphone – handphone, aksesori handphone, reload
25. Perusahan telur
26. Perniagaan pencetakan
27. Penternakan ikan keli
28. Cybercafe 2 – kelas komputer, alat komputer
29. Cake shop
30. Butik kecantikan
31. Kedai jahitan
32. Penternakan cacing
33. Butik pakaian – pakaian & aksesori wanita

Video Kuasai Teknik Saham Auto

thumbs (38)

Teknik saham auto.. Sangat sesuai kepada mereka yang newbie dalam pelaburan.. Income dalam matawang usd.. Dalam video ini saya akan mengajarkan langkah demi langkah yang mudah dan boleh di ikuti walaupun tidak tahu asas pelaburan saham.,.Video ini dalam versi Bahasa Melayu..

Lawyer Hartanah: 40 lagi soalan yang anda patut tanya kepada peguam anda sebelum membeli rumah di Malaysia

Ebook-1-835x1024

beli-ubat-kuat-sekarang

40 Lagi Soalan Yang Anda Patut Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia

Di antara soalan-soalan yang saya jawab di dalam buku ini termasuk:

Apakah hartanah bertanah?
Apakah hartanah yang dipecah bahagi?
Apakah hartanah strata?
Apakah yang dimaksudkan dengan ‘bebas daripada sebarang bebanan’ di dalam hak milik individu?
Apakah yang dimaksudkan dengan milikan kosong untuk hartanah yang masih di dalam binaan?
Apakah yang dimaksudkan dengan milikan kosong untuk hartanah yang telah siap atau dijual beli di pasaran kedua?
Apakah hartanah pegangan pajakan?
Apakah kebenaran pindah milik tanah?
Apa yang boleh anda lakukan jika permohonan kebenaran pindah milik anda ditolak?
Apakah yang dimaksudkan dengan ‘harta bersama’ di dalam pemajuan perumahan strata?
Apakah yang dimaksudkan dengan caj penyenggaraan di dalam pemajuan perumahan strata?
Siapakah yang dianggap sebagai ejen pengurusan di dalam kawasan perumahan strata?
Apakah maksud ganti rugi yang telah ditentukan dan ditetapkan?
Apakah tempoh liabiliti kecacatan?
Siapakah yang berhak mengutip bil bekalan air di dalam kawasan perumahan strata?
Apakah undang-undang kecil di dalam pemajuan strata?
Apakah yang dimaksudkan dengan Waad Ikatan Bersalingan?
Apakah kawasan perumahan berpengawal/kawasan perumahan berpagar dan berpengawal?
Apakah cukai keuntungan hartanah dan adakah terdapat sebarang pengecualian daripada membayar cukai keuntungan hartanah?
Bagaimanakah proses pembelian rumah dapat ditunjuk dengan ringkas?
Pendek kata, kandungannya menjawab banyak soalan-soalan yang berlegar dalam kepala anda tentang pelaburan hartanah.

Jadi buku ini akan menolong anda menjadi pelabur hartanah yang lebih bijak. Ini bermakna yang peluang anda menjana wang dan membuat keuntungan daripada pelaburan hartanah akan meningkat.

Anda juga dapat mengelak daripada terkena tipu atau terjebak di dalam masalah yang rumit dan memeningkan kepala.

Berikutnya, anda akan menjadi di antara segelintir pelabur yang betul-betul tahu dan faham akan pelaburan hartanah dan undang-undang dan peraturan yang melibatkan hartanah. Anda tidak seperti ramai pelabur lain yang main hentam keromo sahaja.

Mungkin poin yang paling pentingnya ialah anda akan melabur – beli hartanah dan jual hartanah – dengan mata yang terbuka.

Dan oh ya, kandungannya tidak boleh diperolehi daripada mana-mana tempat lain! Ya, tidak ada siapa yang akan berkongsi maklumat ini dengan anda, terutamanya dengan harga yang begitu murah!

JK-Niaga-Beli-Sekarang

Video Tutorial 12 Jam | Cetak Tshirt Asas Silkscreen

campaign_21848WEB EFLYER ITD INS 18

yup, We Print Tshirts lah..! guess what, U Can Print Tshirts too lah.. 100% VIDEO TUTORIAL 12 JAM CETAK TSHIRT TEKNIK SILKSCREEN, PERTAMA SEUMPAMANYA DI MALAYSIA! (ini bukan ebook) Kalau inginkan hobi atau memulakan bisnes fizikal mencetak fabrik seperti Tshirt, Tudung, Beg,

 

MAAF ..PRODUK SUDAH TIADA..SEBAGAI ALTERNATIF BOLEH BELI EBOOK RAHSIA MENCETAK T-SHIRT

Image result for Rahsia Bisnes T-Shirt Teknik “Silkscreen”

Image result for Rahsia Bisnes T-Shirt Teknik “Silkscreen”

JK-Niaga-Beli-Sekarang