Rahsia Mudah Hamil – Tips Kesuburan Untuk Wanita

 

senang hamil

 

mudahhamil xtrabig

Adakah saat indah ini yang ditunggu-tunggu?

“Kenalpasti Segala Punca Sukar Hamil dan atasi Masalah Kesuburan dengan Strategi Mudah Untuk Dapat Zuriat”
Menjawab Persoalan Sukar Hamil Dan Masalah Kesuburan, Membuka Harapan Bagi Mereka Yang Masih Ternanti-nanti Kurniaan Cahayamata

“Kadar kesuburan di Malaysia menurun berbanding 1990-an. Masalah ketidaksuburan itu menjejaskan antara 10 hingga 15 peratus pasangan di Malaysia”

(Menteri Kesihatan, Datuk Liow Tiong Lai)

“Kadar kesuburan di Malaysia adalah 2.6 bayi untuk sepasang suami isteri pada
2007 iaitu penurunan daripada kira-kira 3.6 bayi untuk satu pasangan pada 1990”

(Laporan Tabung Pendidikan Kanak-kanak Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (Unicef))

“20% pasangan yang mendapatkan rawatan kesuburan tidak merancang hubungan kelamin pada masa-masa yang tepat disebabkan kurangnya pengetahuan tentang kesuburan”

(American Infertility Association( AIA))

“Dianggarkan bahawa 4.5 juta pasangan di US mengalami masalah ketidaksuburan setiap tahun. Kurang dari 2 juta daripada pasangan-pasangan ini yang mendapatkan bantuan khidmat nasihat dan rawatan kesuburan dari mana-mana pusat rawatan kesihatan. Ia adalah kurang dari separuh.

Dari jumlah tersebut, 90% daripada mereka dapat dikenalpasti masalah-masalah yang dialami melalui diagnosis yang dijalankan oleh pakar-pakar dalam bidang fertiliti.”

(National Center for Health Statistics(NCHS), US)

Dari

Hariri Mustapha @ Abu Jarir B.Sc. (Hons) Genetics

&

Iffah Mohamad Diali @ Ummu Aisyah B.Sc. (Hons) Food Science

RE: Harapan Buat Pasangan-pasangan Yang Belum Dikurniakan Zuriat

Assalamu’alaikum / Salam Sejahtera,

Ketidaksuburan adalah suatu masalah yang biasa didapati dalam mana-mana komuniti masyarakat. Menurut statistik yang dikeluarkan oleh HFEA(Human Fertilisation and Embryology Authority) pada tahun 2007, 1 daripada 7 pasangan di UK menghadapi masalah untuk dapat zuriat. Manakala berdasarkan satu statistik dari sumber yang lain, 15% daripada pasangan di US yang mencuba untuk dapat zuriat tetapi gagal untuk hamil. Menurut Menteri Kesihatan, Datuk Liow Tiong Lai, 10-15 % pasangan suami isteri di Malaysia menghadapi masalah kesukaran untuk mendapat zuriat.

Adakah anda termasuk dalam golongan di atas?

Kami adalah pasangan suami isteri yang juga pernah melalui apa yang anda lalui sekarang. Keadaan tersebut telah menggerakkan kami untuk membuat kajian dan rujukan berkenaan dengan ilmu-ilmu tentang kesuburan. Dengan berlatarbelakangkan pendidikan dalam bidang sains, ia tidak menjadi masalah bagi kami untuk mendapatkan sumber-sumber kajian yang jarang diterokai oleh kebanyakan orang.

Setakat pengetahuan kami, tidak pernah ada satu rujukan khusus berkenaan dengan kesuburan dalam Bahasa Malaysia yang pernah dihasilkan. Kalau adapun hanyalah tips-tips ringkas 1 mukasurat yang didapati dalam majalah-majalah kewanitaan dan kehamilan. Ia menyebabkan kami terpaksa beralih dengan mendapatkan sumber-sumber dari luar negara.

Persoalannya, mana perginya pakar-pakar sakit puan dan pakar-pakar kesuburan di Malaysia? Sebenarnya kita memang mempunyai pakar-pakar yang berkemahiran setanding dengan pakar-pakar dari luar negara. Mereka mempunyai ‘track record’ yang baik dalam membantu pasangan-pasangan ini menimang cahayamata. Tetapi oleh kerana kesibukan mereka dalam memberikan rawatan menyebabkan sehingga sekarang tidak pernah ada satu sumber rujukan yang khusus yang boleh dijadikan panduan oleh pasangan-pasangan yang mengalami kesukaran untuk dapat anak. Sekurang-kurangnya panduan seperti ini dapat dijadikan rujukan bagi mendapatkan ilmu-ilmu asas kesuburan sebelum merujuk kepada mana-mana doktor bagi medapatkan khidmat nasihat dan rawatan.

Daripada kajian dan rujukan yang telah kami jalankan, kami telah menerokai satu hasil dapatan yang sangat menakjubkan. Terdapat perkara-perkara yang selama ini kita tidak ambil perhatian terhadapnya, tetapi boleh menjadi punca seseorang itu sukar untuk dapat zuriat. Kami merasakan adalah sangat rugi jika maklumat-maklumat yang sangat berguna ini tidak disebarkan untuk manafaat bersama. Hasil dapatan tersebutlah yang ingin kami kongsikan dengan anda sekalian.

Apakah sebenarnya yang kami telah terokai daripada kajian-kajian tersebut?

Adakah ia benar-benar bermanafaat?
Sejauh mana keberkesanannya? Baik, biar kami ceritakannya satu demi satu….

ianya bermula dengan report percuma ini . . .

Report Percuma ini telah diedarkan sejak Oktober 2008 dan setakat 14 Ogos 2010, ia telah didownload dan dibaca oleh 10,252 pembaca.

Sebahagian dari mereka dengan izin Allah swt telah berjaya hamil hanya dengan panduan percuma tersebut. Berikut adalah antara screenshot email pengakuan ikhlas daripada mereka yang telah kami terima. Pengakuan ini bukan direka-reka oleh kami.

Report Percuma tersebut hanyalah merupakan 10% daripada apa yang kami bakal kongsikan dengan anda. Anda telah lihat sendiri bagaimana ilmu-ilmu tentang kesuburan dapat memberi manafaat bukan?

Jika anda masih belum mendapatkannya, sila download dengan mengisi nama dan alamat email pada borang di bawah.

Nama:

Email:

Hantar
#Kami benci SPAM. Anda tidak akan sesekali menerima email SPAM daripada sistem kami.

Report di atas adalah merupakan salah satu dari Srategi Pertama bagi menimang cahayamata. Strategi Pertama ini jika dikuasai dengan baik, anda tidak memerlukan sebarang rawatan yang menelan kos beribu-ribu ringgit. Bahkan mungkin juga, dengan izin Allah swt akan berjaya hamil tanpa perlupun ke klinik-klinik berdekatan menjalani sesi konsultasi doktor.

Apakah Strategi Pertama yang kami maksudkan? Ia adalah langkah-langkah pertama yang WAJIB diketahui oleh setiap pasangan yang inginkan cahayamata. Strategi yang kami maksudkan adalah MENGENALPASTI HARI-HARI SUBUR .

Percayakah anda jika kami katakan bahawa kami telah menerokai 15 kaedah untuk mengesan hari-hari subur. Ya, 15 kaedah. Kaedah BBT yang kami dedahkan dalam report percuma di atas hanyalah salah satu daripadanya. Itupun sudah merangkumi 23 m/s. Kaedah-kaedah selebihnya dan strategi-strategi yang lain kami bongkarkan semuanya dalam satu bentuk penulisan yang merupakan Yang Pertama di Malaysia di dalam bentuk e-book atau e-buku.

Maka dengan ini, kami ingin mendedahkan satu Panduan Lengkap Kesuburan yang wajib anda miliki sebagai langkah pertama anda ke arah kehamilan….

Memperkenalkan..ebook..

>>Klik Di Bawah Jika Anda Ingin Mendapatkan Ebook Ini Sekarang!<<

PERHATIAN:

Rahsia Mudah Hamil adalah dalam bentuk ebook, bukannya buku fizikal. Ia hanya boleh didownload melalui satu download page yang akan diberikan melalui email selepas pembayaran dibuat. Bonus-bonus yang ditawarkan juga dalam bentuk elektronik download. Tidak ada sebarang penghantaran yang akan dilakukan. Ebook ini adalah dalam format PDF. Ia boleh dibaca melalui komputer. Jika anda ingin membacanya dengan cara biasa, anda perlu print terlebih dahulu.

“cukup lengkap untuk dijadikan rujukan”

Ebook ni memang cukup lengkap untuk dijadikan rujukan oleh sesiapa saja terutama sekali mereka yang sudah lama inginkan zuriat. Saya tabik la penulis nya. Saya yang dok dalam profesion perubatan ni pun tak sangka dan terkejut sebab ebook ni dihasilkan oleh orang yang bukan dalam bidang medical tetapi maklumat yang diceritakan seolah-olah penulis sudah lama dalam bidang kedoktoran. Isi kandungan yang memang teratur dan lengkap dari awal sampai akhir. Cukup updated berbanding beberapa lagi panduan kehamilan yang ada sekarang dipasaran. Memang ramai pasangan suami isteri yang tak tahu kenapa mereka belum dikurniakan cahayamata. dan ada yang langsung tak tahu ada caranya boleh meningkatkan peluang untuk hamil. Kesemua tips dan cara yang diterangkan adalah praktikal.
Abd. Aziz (aka Ahfizfazi)
http://www.ahfizfazi.com/blog

Kenapa beliau berkata begitu?

Berikut Adalah Antara Kandungan Dalam Ebook ‘Rahsia Mudah Hamil’

Strategi 1:Bagaimana Mengenalpasti Dengan Tepat Hari-hari Subur Anda Untuk Meningkatkan Peluang Kehamilan.

Kaedah 1: Mengenalpasti hari-hari subur dengan kaedah kalendar. Ah..ini semua orang dah tahu. tapi adakah anda benar-benar faham kaedah ini? Tanpa pemahaman yang betul, ia bukan dapat membantu meningkatkan peluang kehamilan, tetapi merendahkan lagi pelang anda untuk hamil. Tapi, kami ada formula kami sendiri. Melalui formula ini, salah faham tersebut dapat dielakkan.

Kaedah 2: Kaedah BBT. Kebanyakan anda baru dapat tahu teknik ini melalui ebook percuma kami. Kami sudah terangkan langkah demi langkah.

Kaedah 3: Pada hari-hari subur, terdapat sejenis cecair yang dirembeskan dari faraj. Kami tunjukkan langkah demi langkah secara praktikal bagaimana untuk mengenalpasti cecair ini.

Kaedah 4: Hanya masukkan jari ke faraj dah boleh tahu bila hari-hari subur. Bagaimana tu? Ia perlu dilakukan dengan teliti. Apa yang perlu diperhatikan? Bila? Kami jelaskan dengan terperinci secara praktikal.

Kaedah 4: Tahukah anda, dari air kencing juga kita boleh dapatkan petunjuk hari-hari subur?

Kaedah 5: Bagaimana mengenalpasti tahap kesuburan dari air liur. Air liur? Ini kaedah dapat dari bomoh ke? Oh..tidak. Ini adalah satu penemuan saintifik yang terkini.

Kaedah 6: Orang Jerman memanggilnya sebagai Middle Pain.

Kaedah 7: Tanda ovulasi juga boleh dikesan dari payudara? Bagaimana tu?

Banyak lagi….

Strategi 2:Kaedah Pemakanan

Pemakanan Yang Baik Untuk Kesuburan

Pemakanan Seimbang

4 jenis vitamin yang baik untuk kesuburan. Tetapi ada salah satu satu jenis vitamin dengan cara pengambilan yang salah, ia memberikan kesan sebaliknya.

Ais krim untuk kesuburan. Satu kejutan terhadap pakar pemakanan seluruh dunia, hasil kajian dari Universiti Harvard.

3 jenis vitamin untuk kesuburan lelaki. Juga akan memberikan kesan yang tidak baik tanpa pengambilan yang betul.

Vitamin E, baik untuk kesuburan lelaki dan wanita. Tetapi ada banyak jenis vitamin E di pasaran. Yang paling berkesan adalah dari sumber X. Macam mana nak kenalpasti? Kami jelaskan dengan terperinci.

Dah baca report Ubat Batuk Untuk Kesuburan? Anda sudah dijelaskan bagaimana ia dapat meningkatkan kualiti mukus serviks yang penting untuk pergerakan sperma ke arah ovum. Oh..ia bukannya dari kaedah cuba jaya dan ia bukan mitos seperti yang didakwa oleh sesetengah orang. Report tersebut berdasarkan Kajian dari jurnal ‘Fertility dan Sterility’. Kami sudah buat penerangan dengan jelas ubat batuk jenis yang macam mana. AWAS! Bukan ubat batuk biasa. Tapi persoalannya, berani ke nak cuba? Kami sendiripun tak berani cuba walaupun ada kajian terhadap keberkesanannya. Kami dedahkan 6 cara lain yang lebih selamat untuk meningkatkan kualiti mukus serviks. Ia terdiri dari 3 vitamin, 1 herba, 1 minuman, 1 produk

Susu Anmum untuk ibu hamil sahaja? Oh..tidak. Mereka yang dalam cubaan untuk hamil juga digalakkan meminumnya. Kenapa? Ia juga dibincangkan.

30% dari masalah kesuburan berpunca dari pihak lelaki. Rawatan bagi lelaki agak terhad berbanding wanita. Salah satu jalan keluar bagi masalah ini adalah kaedah IUI dan ICSI yang melibatkan kos yang tinggi. Yang paling susah adalah untuk memujuk pihak lelaki membuat diagnosis dan rawatan. Apa kata cuba kaedah pemakanan. Kami dedahkan 3 jenis vitamin, 2 unsur dan 4 jenis herba untuk kesuburan lelaki. Semuanya boleh didapati dari farmasi, juga kami nyatakan sumber2 semulajadi bahan-bahan tersebut.

Pemakanan Yang Tidak Baik Untuk Kesuburan

2 jenis minuman yang popular di kalangan rakyat malaysia…

Sejenis kacang…

Sejenis buah-buahan tempatan…

Sejenis ikan…

2 benda manis yang beri kesan kepada kesuburan…

Sejenis perisa makanan popular…

Strategi 3:Faktor2 Berkaitan Hubungan Kelamin

Pemilihan posisi memainkan peranan penting. Berdasarkan anatomi sistem pembiakan manusia. Kami dapati terdapat satu teknik masyarakat melayu yang bertepatan dengan anatomi sistem pembiakan manusia. Pernah dengar posisi tok janggut? Posisi macam mana tu?

Kesan kekerapan hubungan kelamin terhadap kesuburan sentiasa menjadi perdebatan. Ada yang kata lebih kerap adalah lebih baik sebab lebih banyak peluang. Ada yang kata kena jarang-jarang supaya kepekatan air mani lebih tinggi. Yang mana satu? Kami ada penyelesaiannya. Salah satu di atas adalah betul. Kami bincangkan secara terperinci berdasarkan laporan yang telah dikeluarkan oleh NCCWCH(National Collaborating Centre for Women’s Children’s Health) pada tahun 2004.

Suatu lagi perdebatan. Seks ketika ovulasi atau seks sebelum ovulasi? Kami juga ada jawapannya.

Elakkan beberapa tabiat ini ketika hubungan kelamin….

Cecair pelincir boleh membunuh sperma? Cecair yang macam mana?

Elakkan ‘douching’? Apa tu?

6 perkara perlu dielakkan setelah hubungan kelamin.

Faktor-faktor Lain yang Biasanya Kita Ambil Ringan

Umur – 7 langkah untuk mengurangkan risiko umur terhadap kesuburan/kehamilan. Langkah-langkah ini dicadangkan oleh ACOG (American College of Obstetricians Gyncologists)

Obesiti – menjejaskan kesuburan, juga mengganggu proses rawatan kesuburan. Terlalu kurus pun menjejaskan kesuburan. Adakah wanita obes sahaja terlibat? Oh.tidak. Lelaki obes pun sama. Bagaimana mengatasinya?

Rokok….ini tak payah ceritalah. Tidak ada satupun kebaikan padanya, lebih-lebih lagi terhadap kesuburan.

Kesan alkohol terhadap kesuburan. Berdasarkan laporan dari NCCWCH pada tahun 2004.

Stress dan kesuburan.

Penyakit-penyakit Ketidaksuburan

9 penyakit dibincangkan dengan terperinci. Adakah Ini punca anda sukar hamil? Bagaimana mengenali simtom-simtom penyakit-penyakit ini. Di mana boleh dijalankan diagnosis dan kaedah-kaedah rawatan yang ditawarkan? Semuanya dibincangkan satu per satu.

Ketidaksuburan Lelaki

Isteri perlu berikan suami baca tentang ini. 30% masalah kesuburan disumbangkan oleh lelaki. Kenalpasti puncanya, cara diagnosis dan bentuk rawatan yang ada. Dibincangkan dengan mendalam sebanyak 9 mukasurat

Ketidaksuburan Sekunder

Ketidaksuburan Sekunder bermaksud ketidakupayaan untuk hamil setelah berjaya megandung seorang atau lebih anak. Golongan ini terperangkap dalam dua dunia, subur dan tidak subur. Seringkali tidak mendapat simpati seperti mana golongan Ketidaksuburan Primer. Jadi bagaimana penyelesaiannya bagi golongan ini.

Baca satu laporan khas dari HFEA tentang punca-punca ketidaksuburan sekunder. Apa yang perlu dilakukan? Anda perlu bertindak segera.

Tanda-tanda Mengandung

Ini adalah sebagai persediaan. Penting..sebab peringkat awal kehamilan paling kritikal. Langkah berjaga-jaga. 15 cara kami dedahkan. banyaknya…yang biasa kita tahu ialah UPT. Ya, kami dedahkan 14 cara lain selain dari stik ujian kehamilan. Cara-cara ini tidak perlu keluarkan sebarang kos.

Memang lengkap bukan? Intro pun sudah detail, apa lagi ebooknya. Cukuplah intro tentang ebook ni! Nak baca ebook ini sekarang?

>>Klik Di Bawah Jika Anda Ingin Mendapatkan Ebook Ini Sekarang!<<

“rupa-rupanya masih banyak perkara yang saya belum tahu”

Dah bertahun-tahun saya aktif berforum dan macam-macam maklumat saya dapat dari forum-forum berkenaan kesuburan dan kewanitaan. Sebelum ini saya sangka sudah banyak yang saya tahu hasil dari pembacaan saya dalam
beberapa forum tersebut, tetapi bila baca ebook ini, baru saya sedar rupa-rupanya masih banyak perkara yang saya tidak tahu. Penulis telah mendedahkan perkara-perkara yang sebelum ini tidak pernah kita dengar dan ianya dilengkapi dengan sumber-sumber dari mana ia didapati. Apa yang didedahkan dalam ebook ini bukan setakat maklumat, tetapi isi kandungannya adalah sangat praktikal. Sebahagian kaedah yang dicadangkan diterangkan langkah demi langkah secara terperinci. Ia sangat updated dan terkini. Lebih 200 m/s, letih jugak kalau nak dihabiskan dalam 1 hari!

Pn. Ezza

Ahli Forum HamidArshat.com

Belum habis lagi. Ada lagi ni..

Suatu hakikat yang perlu kita terima, kadang-kadang sains gagal menyelesaikan masalah kita. Tetapi kita ada alternatif lain.

Koleksi Petua-petua Terpilih.

Ditulis oleh seorang pakar petua, Mr S. Siapakah dia? Beliau ada blog sendiri. Beliau suka mengumpul pelbagai petua-petua masyarakat melayu. Kami telah meminta beliau membuat satu penulisan khas tentang petua-petua untuk kesuburan dan petua dapat anak. Kita serah pada yang pakar.

petua hubungan kelamin

petua madu

petua tauge

durian belanda

pakaian

pemakanan

senaman dan aktiviti fizikal

Yang Paling Menarik, Teknik Senaman Kesuburan. (Mr S ni juga ahli silat)

Kembali Kepada Yang Maha Pencipta. Himpuan Amalan dan Doa Khusus Untuk Dapat Zuriat

Adalah suatu yang sangat menghairankan jika seseorang yang belum dikurniakan zuriat, telah melakukan pelbagai ikhtiar dan mengeluarkan sejumlah kos yang besar untuk mendapat rawatan, tetapi lupa untuk memohon kepada Yang Maha Pencipta. Bahagian ini kami dapat dari pelbagai sumber yang sahih. Kami yakin tidak pernah ada satu penulisan yang pernah dilakukan untuk mengumpulkan amalan-amalan dan doa-doa khusus untuk dapat zuriat.

Ia adalah hasil pengumpulan dari sumber-sumber berikut..

Kitab Al-azkar, Imam Nawawi

Kitab A’maale Qur’aani, Maulana Asraf Ali Thanwi Rah.

Ustaz Haji Zahazan Mohamed

Ustazah Siti Nor Bahiyah

H Furqan Ahmas Ansari

Dan satu kisah benar yang sangat menarik bagaimana seorang rakyat Malaysia yang gagal mendapat zuriat selama 7 tahun, setelah meminta nasihat dari seorang ulama dari luar negara bernama Maulana Syed Ahmad Khan Rah. dan mencuba satu amalan yang diberikan, alhamdulillah berhasil. Setelah kami kaji, rupa-rupanya ia adalah satu amalan yang diajarkan oleh satu Ulama Sufi terkenal iaitu Hazrat Hassan Basri Rah.

“saya ambil masa berhari-hari untuk membacanya”

Wah panjangnya buku ni ..berhari-hari saya membacanya.Tahniah sebab memang kandungan buku ni sangat lengkap. Sudah pasti kerana ia di tulis oleh seorang yang berpengetahuan mendalam tentang perkara ini.

Pada pendapat saya ia memang sesuai untuk dibuat rujukan bagi pasangan yang masih cuba untuk mendapatkan zuriat. Bagus juga buku ni ada sebab saya juga sering dapat email bertanyakan bagaimana cara nak dapatkan cahaya mata. Susah saya nak jawab sebab bukan bidang saya

Pn. Rahimah

http://www.MySetBersalin.com

Tidak Ada Satu ‘Peluru Ajaib’ Bagi Semua Masalah Kesuburan

Secara jujurnya kami mengatakan bahawa sekali-kali kami tidak dapat memberi sebarang jaminan bahawa dengan membeli ebook ini, pasti anda akan mendapatkan cahayamata yang diidamkan. Maafkan kami kerana mengecewakan anda yang telah membaca hingga ke bahagian ini dengan penuh harapan.

Tetapi anda perlu tahu bahawa tidak pernah ada satu ‘Peluru Ajaib’ yang mampu dan berkesan mengatasi segala masalah-masalah kesuburan dan kesukaran mendapat zuriat. Apa yang mungkin berhasil bagi seseorang, tidak semestinya memberikan hasil yang sama terhadap individu lain. Ada yang bernasib baik dengan mencuba satu atau dua kaedah sahaja sudah berjaya hamil. Anda perlu bersedia dengan kemungkinan bahawa anda mungkin terpaksa mencuba berbagai cara, dalam tempoh yang lama dan kos yang tinggi sebelum dikurniakan zuriat.

Apa yang kami dapat bantu anda adalah dengan memberikan satu panduan yang terdiri dari pelbagai pilihan strategi dan ikhtiar yang boleh dilakukan untuk menimang cahayamata dalam masa yang seminima yang mungkin. Kami dah cuba yang terbaik bagi menghasilkan satu panduan lengkap untuk anda. Mudah-mudahan salah satu dari panduan tersebut akan membuahkan hasil bagi anda.

Jika ada mana-mana produk atau panduan yang mendakwa kaedah mereka begitu berkesan dan dapat memberi jaminan bahawa ia dijamin berkesan untuk mendapat zuriat, kami rasa bahawa anda sendiri dapat menghidu apa yang tersirat disebaliknya.

“Inilah yang dinanti-nantikan selama ini!”

Setelah sekian lama berbagai persoalan-persoalan yang setiap hari dikemukan dalam forum http://www.mengandung.com berkenaan dengan kesuburan dan kesukaran hamil, akhirnya muncul juga satu rujukan lengkap yang memang sangat berguna dan boleh dikatakan mampu menjawab segala persoalan-persoalan mereka yang menghadapi masalah sukar dapat zuriat. Jika difikirkan, mujurlah ia bukan dihasilkan oleh pakar perubatan kerana bahasa yang digunakan tidak terlalu ‘medical’ dan boleh difahami oleh orang biasa macam kita.
Pn. Miey Ahmad

http://www.Mengandung.com

Jadi Berapakah Harga Yang Kami Tawarkan Kepada Anda?

Sebelum kami meletakkan harga, sememangnya kami tak kisah tentang kos-kos yang kami terpaksa belanjakan untuk mendapatkan bahan-bahan rujukan dan kos-kos sampingan yang lain. Tetapi ada satu perkara yang paling mahal yang terpaksa kami tanggung dalam membuat kajian dan penulisan ini, iaitu…

>>>Masa-masa emas kami dengan ANAK-ANAK<<<

yang terpaksa dikorbankan ketika membuat kajian dan penulisan

Maka Kami Tawarkan Anda Dengan Harga…

RM 49

sahaja

Harga di atas hanya sah buat masa ini sahaja. Harganya akan dinaikkan sejurus setelah kami menerbitkan versi ‘update’ yang lebih bermaklumat. Jika anda dapatkan ebook ini sekarang, anda akan dapat secara percuma setiap kali versi update dikeluarkan.

Bukan Itu Sahaja, Anda Juga Akan Dapat BONUS-BONUS Berikut…

BONUS #1

PERISIAN PREGGIE

Perisian Mengesan Hari-hari Subur

Full Version

BONUS #2

INFERTILITY

THE HFEA GUIDE

Satu Panduan Kesuburan Yang Diterbitkan Oleh HFEA

BONUS #3

GUYS GUIDE TO THE DELIVERY ROOM

Panduan Bagi Para Suami Ketika Di Bilik Bersalin. Percayalah..Jarang-jarang Ada Suami Yang Tahu Perkara Ini

BONUS #4

PREGNANCY GUIDE

Panduan Persediaan Sebelum Bergelar Ibu

BONUS #5

PREGNANCY NUTRITION

Panduan Pemakanan Sihat Untuk Ibu Mengandung
BONUS #6

EXERCISE WITHOUT EFFORT

Langkah Demi Langkah Senaman Kesihatan

BONUS #7

WEIGHT LOSS PREMIER REPORT

Panduan Untuk Mengurangkan Berat Badan Dengan Berkesan

BONUS #8

101 BEAUTY TIPS

101 Tips-tips Kecantikan Wanita. Petua-petua Kecantikan Dari Dunia Barat

BONUS #9

4 IN 1 EBOOK COLLECTION

1) 101 Cara Mengurangkan Stress

2) Teknik-teknik Mudah Menangani Stress

3) Persediaan Dunia Keibubapaan

4) Panduan Praktikal Berhenti Merokok

BONUS #10

CARTA BBT MUDAHHAMIL.COM

Carta BBT Yang Kemas Dalam Bahasa Melayu Dari http://www.MudahHamil.com

1 ebook yang lengkap + 10 bonus-bonus hebat..hanya ditawarkan dengan harga

RM 49.

Anda masih berfikir lagi?…

Bagi 1 sesi konsultasi doktor selama 5-10 minit, anda mungkin dikenakan kos yang sama. Tetapi, dapatkah doktor menerangkan semua ini kepada anda dalam masa 5-10 minit. Tak mungkin mereka sedia berikan masa yang lebih untuk menjelaskan kepada anda. Jadi, dengan membuat rujukan pada ebook ini terlebih dahulu sebelum berjumpa doktor adalah suatu tindakan yang bijak. Sekurang-kurangnya anda tidak akan terlopong dengan istilah-istilah yang akan digunakan oleh doktor semasa sesi konsultasi dan rawatan.

“bahan rujukan yang sangat lengkap”

Ketika Abu Jarir hantar email yang bertajuk ‘Satu Kejutan’, saya tertanya-tanya apa yang dimaksudkannya. Rupa-rupanya beliau menghantar Review Copy Ebook Rahsia Mudah Hamil. Tetapi bila saya baca, saya tak terkejutpun, sebab memang saya sudah tahu bakat penulisannya ketika sama-sama di menara gading dulu. Saya tidak lupa bagaimana pensyarah kami pernah memuji tesis beliau dengan berkata, ‘Literature Review Yang Sungguh Lengkap’. Final Year Project tersebut telah dapat keputusan A.
Berdasarkan senarai rujukan yang dinyatakan, saya dapat membayangkan kerja keras yang telah dilakukan oleh beliau untuk mencari dan mengumpul maklumat-maklumat tersebut dan mengolah kembali fakta-fakta dan panduan-panduannya ke bahasa yang mudah difahami sehingga menjadi suatu bahan yang sangat lengkap untuk rujukan . Percayalah, anda tidak perlu mencari sumber rujukan lain lagi untuk mendapatkan ilmu-ilmu asas tentang kesuburan.

En. Azlee Ismail

MSc Genetics

Institute of Medical Research(IMR)

“jauh lebih baik dari ebook yang pernah saya baca”

Tahniah kepada penulis kerana berjaya menghasilkan ebook yang saya rasa amat baik sekali khasnya kepada pasangan yang inginkan zuriat. Ebook ini berjaya menggabungkan tip-tip penting, rawatan yang perlu, petua yang boleh dipraktikkan serta doa-doa yang mesti diamalkan untuk mendapatkan zuriat.

Ia bukan hanya sesuai untuk pasangan yang sudah lama berkahwin, tetapi juga kepada mereka yang baru berkahwin tetapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Yang merancang untuk kahwin pun patut memilikinya. Siapa tahu, InsyaAllah hasil bacaan anda dari ebook ini anda berjaya mendapat cahaya mata yang telah lama anda tunggu.

Apa yang menarik ebook ini ialah ia menggabungkan 2 penulis pasangan suami isteri yang berkelulusan Ijazah dalam bidang Genetik dan Sains Pemakanan. Sudah tentu kandungannya amat baik dan jauh lebih baik dari ebook yang pernah saya baca sebelum ini. Lagi pun, ia ditulis dengan bahasa yang simple, praktikal dan mudah untuk difahami.

Jadi, apa tunggu lagi, jom dapatkan ebook ini! Kepada mereka yang ada masalah sukar dapat zuriat, inilah masanya untuk mencuba, mudah-mudahan berhasil
InsyaAllah.

Meor Shukri

http://www.nikahkahwin.com

Masih belum buat keputusan untuk mendapatkannya?

Ragu-ragu jika isi kandungannya tidak seperti yang diharapkan?

KEPUASAN TERJAMIN 100%

Dengan Pembelian ebook “Rahsia Mudah Hamil” SEKARANG, Anda Menerima JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN selama 30 Hari jika anda tidak berpuas hati dengan e-book kami.

Anda hanya perlu pulangkan ebook tersebut dan duit anda akan dikembalikan sepenuhnya tanpa banyak soal. Jadi, anda tidak perlu risau. Yang penting hak anda sebagai ‘customer’ 100% akan saya jaga.

Sebagai ganjaran, anda boleh menyimpan 10 bonus-bonus tambahan yang bakal anda dapat bersama pembelian E-Book kami sebagai tanda penghargaan dari kami kerana telah memberi kami kepercayaan.

Yang Ikhlas

p.s: Jika selama ini anda hanya mengharap agar suatu hari nanti anda dikurniakan zuriat, maka sudah tiba masanya untuk anda bekalkan diri dengan ilmu-ilmu tentang kesuburan agar suatu ikhtiar yang terancang dapat dilakukan dengan harapan ia dapat membuahkan hasil.

p.p.s: Ilmu adalah pelita. Maka laluilah ujian yang berat ini dengan pelita ilmu agar setiap gerak langkah anda lebih bermakna. Jangan meredah dalam kegelapan dengan harapan anda bertemu dengan sebutir intan di padang yang luas.

===========================================================================

Nota: Rahsia Mudah Hamil adalah dalam bentuk ebook, bukannya buku fizikal. Ia hanya boleh didownload melalui satu download page yang akan diberikan melalui email selepas pembayaran dibuat. Bonus-bonus yang ditawarkan juga dalam bentuk elektronik download. Tidak ada sebarang penghantaran yang akan dilakukan. Ebook ini adalah dalam format PDF. Ia boleh dibaca melalui komputer. Jika anda ingin membacanya dengan cara biasa, anda perlu print terlebih dahulu.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s