CD Zikir Terapi Diri – Hafiz Hamidun

hafizhamidon-500x500

‘Zikir Terapi Diri’, sebuah album yang memuatkan 10 buah zikir-zikir utama telah dilancarkan oleh Hafiz Hamidun, bekas ahli kumpulan nasyid UNIC baru-baru ini menjadi pelengkap buat mereka ingin mencari pengisian rohani. Dengan hanya bernilai RM19.90, anda akan dihidangkan dengan alunan zikir yang disuntik dengan susunan lagu yang mudah diikuti. Album ini boleh didapati di kedai-kedai muzik seluruh Malaysia, termasuk di negara jiran seperti Singapura & Brunei.

Saat kami menekan butang ‘play’, kagum sejenak dengan kemerduan suara Hafiz Hamidun yang melaungkan puji-pujian buat yang Maha Esa serta junjungan besar, Nabi Muhammad S.A.W. Ditambah lagi dengan penggunaan instrumental keyboard, zikir berjudul ‘Lailaha Illallah’ memberikan ketenangan yang tidak dapat digambarkan.

Teknik sinematografi dalam klip ‘Lailaha Illallah’ ini wajar diberikan perhatian juga. Dengan berlatar belakang Putrajaya, teknik kamera disertai dengan laungan ‘Lailaha Illallah’ itu bagai mewujudkan satu connection yang mendekatkan diri kita dengan Pencipta.

KLIK DISINI !!!

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s