Panduan Dekorasi – Alam Anuar

beli-sekarang

PERHATIAN! Kepada pemilik-pemilik kediaman yang mempunyai ruang kecil seperti flat, pangsapuri dan apartmen, JANGAN beli apa-apa perhiasan di rumah anda sebelum anda membaca tips dari website ini!

“Ketahui Teknik Menghias Kediaman Untuk Kelihatan Lebih Menarik & Memukau Sesiapa Sahaja Yang Mengunjungi Rumah Anda! TANPA Perlu Berbelanja Besar Mengupah Juruhias Dalaman!”

Ketahuilah Panduan Asas Serta Tip Mudah Hiasan Dalaman!
Jadikan Diri Anda Seorang Pakar Dekorasi Hari Ini!.

“Rumahku, Syurgaku” & “Home! Sweet home!”. Dua sebutan yang popular dan tepat untuk dinyatakan bertapa indahnya dan selesanya rumah kita. Adakah ayat ini sesuai digambarkan untuk kediaman anda? Sebelum itu, pernahkah anda menghadapi situasi dibawah ini!

Adakah anda selalu terfikir:

Tidak tahu hiasan yang sesuai untuk kediaman kecil anda?

Tercari-cari idea mudah menghiasi kediaman anda?

“Aku berpendapatan sederhana, rumah pula kecil…tak kan pulak nak panggil pereka, hias rumah aku?”

Tidak puas hati terhadap hiasan kediaman anda sekarang?

Berasa malu untuk menjemput tetamu datang?

Apakah warna, tema atau konsep yang menarik?

Tiada masa untuk menghias!

Memberikan alasan “ruang kecil dan sempit, susahlah nak hias!”

Adakah anda ingin:

Ketahui bagaimana memilih warna, perabot dan aksesori.

Teknik dan tip mudah untuk menghias.

Mendapat pujian keluarga dan rakan taulan yang melawat rumah anda!

Lebih baik daripada dekorasi rumah jiran anda!

Keselesaan terbaik untuk diri sendiri dan keluarga!

Kepuasan diri dalam mencantikkan kediaman hasil titik peluh sendiri!

Mengadakan parti atau majlis di rumah anda!

Merasa tenang dan selesa di sekeliling anda, pada hari yang tertekan!

Pastinya anda ada pelbagai persoalan dan keinginan untuk mengubah hiasan dalaman rumah anda, semestinya ada tujuan dan sebab.Pastinya anda inginkan rumah yang cantik, menarik dan selesa. Saya hadir untuk membantu anda mencapai keinginan anda dengan pelbagai tip mudah dan praktika!

SIAPA SAYA?

Sebelum itu, izinkan saya memperkenalkan diri. Saya Alam Anuar, seorang pereka hiasan dalaman yang berpengalaman selama 5 tahun dalam industri ini. Saya telah membuat rekaan untuk projek-projek besar dan kecil daripada pejabat 5 tingkat, banglo, kondominium hinggalah kepada kiosk-kiosk perniagaan.

Sepanjang 5 tahun saya berkecimpung di dalam bidang seni hias dalaman ini, saya mendapat banyak persoalan dan permasalahan dari pelanggan serta orang ramai tentang pejabat mahupun kediaman mereka, iaitu , persoalan tentang “bagaimana menghias ruang kediaman mereka yang kecil?”. Untuk memudahkan dan menjawap semua persoalan ini, maka saya telah kompilasikan jawapan kepada semua persoalan tersebut menjadi sebuah ebook , yang bertajuk “Panduan Dekorasi – Ilham & Panduan Menghias Kediaman Kecil” ini.

APA YANG TERDAPAT DALAM EBOOK INI?

Di dalam ebook “Panduan Dekorasi” ini, terdapat pelbagai panduan asas dan tip mengenai dekorasi hiasan dalaman berserta gambar sebagai rujukan. Berikut adalah beberapa isi kandungan menarik yang terdapat di dalam ebook ini:

5 Tindakan Perlu, Sebelum Menghias Kediaman Anda. Selalunya pemilik rumah lupa akan perkara ini.

5 Perkara Asas Dalam Menghiasi Kediaman. Topik yang sangat penting!

5 Jenis Gaya Atau Tema Baru Untuk Pilihan Anda. Pernah dengar tema “Klasik Glamor”!

Ketahui 4 Elemen Dalam Dekorasi. Bahagian yang sentiasa ada dalam dekorasi.

Panduan Memilih Perabot & Aksesori. Jangan tersalah pilih, nanti rugi!

Dan pelbagai tip dekorasi yang menarik bagi setiap ruang seperti ruang tamu, dapur, bilik tidur dan sebagainya

UNTUK SIAPAKAH EBOOK INI?

Walaupun ebook ini dikhaskan untuk pemilik rumah kediaman kecil dan sempit, ebook ini sesuai untuk sesiapa sahaja seperti:

Ada Rumah! Tentulah, sama ada milik anda sendiri atau keluarga.

Pemilik kediaman / Penyewa. Sekarang anda ada rumah baru untuk memulakan dekorasi!

Berpindah ke kediaman baru. Bagaimana anda akan hiasi semula kediaman dengan mengunakan perabot asal?

Tidak punyai pengalaman atau idea untuk menghiasi kediaman anda.

Berminat untuk menghias. Hobi atau minat yang baru dalam seni hiasan dalaman ini.

BERAPA HARGA EBOOK PANDUAN INI?

Jika anda bertemu pakar perunding hiasan dalaman rumah, kosnya boleh mencecah sehingga ribuan ringgit. Ya! Rumah anda mungkin kelihatan cantik, tetapi, kadangkala, ianya tidak praktikal. Berbeza jika anda yang menghiasnya sendiri, lebih jimat, lebih puas hati dan lebih praktikal (sebab anda yang duduk di rumah anda dan bukannya pakar penghias tersebut, jadi mereka tidak tahu apa perkara yang anda selesa & selalu lakukan di rumah).

Dengan memiliki ebook ini, anda sudah boleh menjimatkan beribu-ribu wang anda. Anda tidak perlu lagi mengupah juruhias dalaman, tidak lagi perlu membazir membeli perabot yang silap ataupun warna cat yang kurang sesuai bagi kediaman anda.

Oleh itu, info-info yang terdapat di dalam ebook ini adalah sangat berharga, mungkin RM1,000 atau mungkin juga RM3,000 (kos yang sama seperti harga sofa yang anda tersilap beli). Tetapi saya tidaklah sekejam itu, harga yang saya tetapkan untuk anda mempelajari selok-belok tentang hiasan dalaman ini hanyalah RM27 sahaja. Ianya adalah harga yang sangat berbaloi untuk anda memulakan langkah transformasi rumah anda kepada sebuah kediaman yang indah dan menarik sepertimana yang anda idam-idamkan.

Ya! Hanya RM97 RM27 sahaja….

PELBAGAI BONUS HEBAT!

Untuk menambahkan nilai yang akan anda perolehi apabila membeli ebook Panduan Dekorasi ini ! Saya berikan bukan sahaja 2 tetapi 3 ebook tambahan tulisan saya PERCUMA kepada anda, iaitu :-
Bonus 1 – 101 Idea Warna Dalam Hiasan Rumah

Ebook ini menyediakan 101 idea mewarnai kediaman rumah anda. Warna-warna asas seperti kuning langsat, putih gading, merah cili sehingga daripada gabungan warna, kertas dinding, kemasan dan warna yang boleh menghasilkan tema sesuatu ruang tersebut.

Bonus 2 – 10 Panduan Dekorasi Bajet

Ebook ini memberikan anda 10 panduan menghiasi rumah dalam lingkungan bajet anda. Tip-tip yang membantu anda tanpa mengeluarkan modal lebih. Disertakan juga 2 lampiran senarai semak dan senarai beli untuk panduan anda.

Bonus 3 – Inspirasi Dekorasi

Ebook ini menunjukkan gambar-gambar dekorasi yang menarik. Terbahagi kepada beberapa bahagian, daripada gambar ruang masuk sehinggalah gambar ruang luar atau balkoni kediaman. Sebagai idea dan inspirasi untuk anda menghiasi kediaman dengan lebih baik lagi.


JAMINAN KEPUASAN!

Saya berikan jaminan kepuasan 100% kepada anda! Kenapa? Semua panduan dan tip yang telah dinyatakan di dalam ebook ini adalah ‘REAL’ dan telah dipraktikkan, namun ia tidak akan membuahkan hasil jika anda tidak memulakannya atau mencubanya terlebih dahulu. Cat satu dinding sahaja sebagai feature wall, sudah menampakkan perubahan! Pastinya anda tidak keseorangan kerana saya akan cuba membantu anda sedaya mampu!


Decoration is Fun!,


Alam Anuar
Interior Designer & Penulis ebook Panduan Dekorasi
http://www.PanduanDekorasi.com

P/s: Saya telah mempermudahkan anda untuk mula melakukan dekorasi kediaman anda, tanpa perlu pergi ke seminar beratus-ratus ringgit atau membayar seorang pereka beribu ringgit hanya dengan berkata-kata sahaja.
P/p/s : Bayangkan kepuasan anda! Apabila keluarga dan rakan-rakan berkunjung ke rumah anda dengan memuji kecantikan dekorasi kediaman anda, pastinya mereka berfikir anda membayar seorang pereka hiasan dalaman yang profesional! Oleh itu miliki ebook ini sekarang!

P/p/p/s: Anda sebagai pembeli, akan mendapat khidmat konsultasi percuma bagi satu ruang/bilik daripada saya. Jangan lepaskan peluang ini! Dapatkan Sekarang!

JK-Niaga-Beli-Sekarang

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s